Nye indlæg

Lorraine Cross – Army Of Shadows

Skrevet af Calle
19-09-2016
Lorraine Cross er et fransk heavy metal band, som blev dannet i 2012. Bandet består af Tony Van Hagen (vokal), D.K. (guitar), Florent Mouton (guitar), Guillaume Lefebvre (bas) og Thomas Feuga (trommer). Army Of Shadows er bandets debut album.

Som sagt spiller Lorraine Cross metal og de har uden tvivl hentet deres inspiration flere steder fra. Bl.a. fra NWOBHM og tysk speed metal. Dette kan godt høres i bandets musik. Der er hurtige fræseringer, tunge basrundgange og flere passager med twin-guitar ala Iron Maiden. Så overordnet set synes jeg ideen og musikken virker ok. Men for mig mangler der bare sangen/sangene der skiller sig lidt ud fra resten. Jeg mangler ”hittet” eller den sang man synger med på eller bare ikke kan lade være med at rocke med til.

Army Of Shadows består af 12 sange, som for mig er bygget nogenlunde over samme list, lige med undtagelse af sangen ”Die In Your Arms”, hvor tempoet sættes betydeligt ned. Ellers er sangene ret enslydende i mine ører, men skal jeg fremhæve et par af sangene, så må det være ”At Close Range”, ”One Bullet For Me” og åbningsnummeret ”Sharpshooter”. Musikken bliver spillet godt og bandet kan sit kram, men jeg er bare ikke helt vild med vokalen. Det virker lidt som om Tony anstrenger sig for meget for at få en powerfuld vokal.

Som bandnavnet, album titlen og de fleste sangtitler antyder, så omhandler mange af teksterne ”de frie franske styrker” under anden verdenskrig. De brugte netop det kors (Lorraine Cross), som er vist på albumcoveret i bandets logo.

Albummet er indspillet med Francois Merle bag knapperne. Han er ukendt for mig, men han har uden tvivl gjort et godt arbejde. Det er Tommy Hansen som har stået for mastering af albummet og han behøver vist ikke en nærmere introduktion.

Alt i alt er det et udmærket album Lorraine Cross har udgivet, men det mangler bare lidt for virkelig at fange mig. Men er du til musik inden for denne genre, så kan du sagtens tjekke albummet ud.
 
Army Of Shadows udkom 26. august via Mighty Music/Target Group.
 
 (4 ud af 6)
 
Besøg Lorraine Cross på Facebook her.

Kategori: Anmeldelser

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

callerock@gmail.com