Nye indlæg

Meridian – Breaking The Surface

Skrevet af Calle
20-09-2016
Grundstenen til det danske band Meridian blev støbt i Esbjerg tilbage i 2005. Bandet består af Lars Märker (vokal), Martin J. Andersen (guitar), Marco Angioni (guitar), Klaus Agerbo (trommer) og Peter Bruun (bas). På albummet er det dog Steffan Pedersen der spiller rhythm guitar, da Angioni først er kommet til efter indspilningen. Breaking The Surface er bandets andet fuld længde album, men det er det første jeg har lagt ører til.

Bandet spiller melodisk metal og det gør de rigtig godt. Nærmest til perfektion. Albummet består af 8 numre, hvor første skæring ”Rumors Of War” er en flot instrumental intro. Herefter skydes albummet i gang med fuld power i nummeret ”Hero Forever”. Dette nummer variere godt i tempo og hører til blandt mine personlige favoritter. Udover dette nummer, så synes jeg også rigtig godt om ”The Bravest Face” og ”City Of Holy War” samt det mere downtempo afslutningsnummer ”The Meaningless Wrong”. Men samtlige sange har rigtig gode melodier og de variere godt i tempo. Så alt i alt er det 8 rigtig gode numre bandet har indspillet på Breaking The Surface. Musikken er virkelig velspillet og Märker’s vokal passer perfekt til denne genre. Han er efter min mening en af de bedste danske metal sangere, i hvert fald af dem jeg har hørt. Derudover er der flere flotte og mindeværdige guitarsoloer på dette album.

Breaking The Surface er indspillet, produceret, mixet og masteret i Hansen Studios med Jacob Hansen bag knapperne. Og valget af producer er perfekt, da lyden på dette album er helt i top. Instrumenterne ligger perfekt til hinanden og vokalen er klar og tydelig.

Dette album kan helt klart anbefales til enhver fan af melodisk metal eller hvis du bare godt kan lide et flot og velproduceret album. Meridian har efter min mening international klasse. Jeg spår dem en god fremtid. Tjek dem ud!!
 
Breaking The Surface udkom 16. september via Mighty Music/Target Group.
 
  (5 ud af 6)
 
Besøg Meridian på Facebook her.

Kategori: Anmeldelser

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

callerock@gmail.com