Nye indlæg

Killer Bee – Eye In The Sky

Skrevet af Calle
22-09-2016
Killer Bee er et svensk rockband der blev dannet tilbage i starten af 90’erne. De har udgivet 8 albums (inkl. dette). Der har gennem tiden været lidt udskiftninger i bandet, men på dette album er medlemmerne Brian Frank (vokal), Anders LA Rönnblom (bas), Morgan Evans (trommer), Paul Chapman (guitar), André Hägglund (guitar) og Denny DeMarchi (keys). Vi har tidligere anmeldt bandet her på siden, men det er første gang jeg rigtig lytter til dem.

Eye In The Sky er som sagt Killer Bee’s 8’ende album. Det består af 10 sange og stilen er klassisk hard rock og heavy metal. Hvis du forestiller dig en kombination af Deep Purple, Accept, Scorpions og Alice Cooper, så får du måske en ide. Der er flere hard rockere, et par downtempo rockere samt to ballader på albummet. Ballederne hedder ”The Fight” og ”By My Side”. Begge er efter min mening på det jævne i forhold til andre ballader inden for genren. Ud af de 8 andre sange vil jeg fremhæve ”Shout It Out”, ”Higher And Higher” og titelnummeret ”Eye In The Sky”. Sangene er godt skruet sammen og de er bygget op som en rigtig hard rock sang skal bygges op. Gode guitar riffs, fine soloer og genkendelige omkvæd. Derudover gør bandet brug af den klassiske hammond sound flere steder. Men jeg synes alligevel sangene mangler det sidste lille touch for at komme helt op på højde med andre bands inden for genren. Men alt i alt er det 10 udemærkede sange bandet har indspillet på dette album.

Musikken bliver spillet godt og vokalen passer godt til genren. Brian’s stemme minder flere steder lidt om Alice Cooper’s vokal. Derudover er albummet godt produceret og lyden er i orden. Det er indspillet flere forskellige steder i både Sverige og Canada og så er det produceret af bandets egen sanger i samarbejde med Paul Milner og Kim Zolis.

Er du til klassisk hard rock og kan du nikke ok til nogle af ovennævnte bands, så tror jeg helt sikkert du vil finde dette album lytteværdigt. Der er en tilpas variation i sangene og Eye In The Sky er efter min mening et udmærket album.
 
Eye In The Sky udkommer 14. oktober via Mighty Music/Target Group.
 
(4 ud af 6)
 
Besøg Killer Bee på Facebook her.

Kategori: Anmeldelser

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

callerock@gmail.com