Nye indlæg

Saint Roch – OC/DC (EP)

Skrevet af Calle
27-09-2016
Saint Roch er et sleazy blues punk rock band fra New Orleans. Bandet består af Sickboy Todd Bishop (guitar og vokal), Derek Dufresne (bas) og Andy Baker (trommer). Denne EP er bandets første udgivelse, men bandet har en hel del liveerfaring. Derfor har de samtidig med udgivelsen af OC/DC også udgivet et live album.

OC/DC består af 4 sange med titlerne ”OC/DC”, ”I Know You Know” og ”Revelator”. Derudover er sidste sang på EP'en en akustisk version af ”OC/DC”. Når jeg hører Saint Roch's musik, så er min første tanke: tidlig AC/DC, dog med en anelse mere blues indover. Men grundrytmen ligger tæt op af AC/DC's kendetegnende lyd. Især i sangen ”Revelator”.

Da jeg lyttede til EP'en første gang tænkte jeg: hvad er det her for noget? Men efter anden og tredje gennemlyt, så blev sangene faktisk mere og mere fængende. Det var svært ikke at rocke lidt med. Bandet gør det helt udmærket og Todd's vokal er tilpas rå og hæs og passer derfor godt til blues rock genren.

Jeg har valgt kun at anmelde EP'en, men har dog lyttet live albummet igennem en enkelt gang. Og der kan man roligt sige, at bandet har en lidt mere rå lyd og de lyder faktisk helt ok live. Lyt til live albummet ”PBR Live” via dette link.

Når alt dette er sagt, så tror jeg ikke det her er et band der vil slå igennem og få det helt store gennembrud ude i den store verden. Dertil er sangene ikke stærke nok og genren er på den ene eller anden måde rimelig gennemtæsket. Men er du til beskidt sleazy blues rock med punk attitude, så bør du tjekke Saint Roch ud. Lyt til OC/DC via dette link.
 
OC/DC (EP) og PRB Live udkommer 28. september.
 
 (4 ud af 6)
 
Besøg Saint Roch på Facebook her.

Kategori: Anmeldelser

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

callerock@gmail.com