Nye indlæg

Poltergeist - Back To Haunt

Skrevet af Lasse Skytte
31-10-2016
Poltergeist blev dannet helt tilbage i 1985 i Schweiz. De spiller power metal / trash metal og er nu klar med deres 5. studieplade Back To Haunt. Deres sidste album blev udgivet i 1993 og efter udgivelsen gik bandet fra hinanden. I 2013 startede de op igen, hvilket har resulteret i denne comeback-plade, som har været 23 år undervejs. Jeg har intet kendskab til bandet, før jeg fik tilsendt deres nye album – men kunne læse mig til at der er tale om et trash metal album.

Første nummer er titelnummeret ”Back To Haunt” og den buldrer derudaf’ fra første sekund. En klassisk trash sang med alt hvad der hører til. Hurtige trommer, aggresive guitarriffs, solid vokal og fin produktion. Selvom nummeret indeholder flere kvaliteter, synes jeg alligevel at der lige mangler det sidste. Den bider sig ikke helt fast og fanger mig ikke helt så godt. Det viser sig desværre at være et gentagende problem gennem det meste af pladen. Det er OK, uden på nogen måde at være fantastisk. Det balancerer for det meste på det middelmådige og det gør at pladens spilletid på 52 minutter, kommer til at føles lidt lang. Af samme årsag har jeg også svært ved ar fremhæve nogle specifikke numre. Jeg må alligevel nævne albummets sidste sang ” Beyond The Realms Of Time”. Et nummer der starter afdæmpet ud, for derefter at bygge sig op til en hidsig omgang trash. Flot måde at lukke albummet på! Der skal lyde en stor ros til bandets to guitarister, der gør det rigtig godt. Der er flere gode soloer henover pladen og de er for det meste veludførte.

Dette er ikke et album jeg kommer til at vende tilbage til. Jeg skal dog også skynde mig at nævne at trash metal ikke er den genre jeg lytter mest til i det daglige. Men når jeg gør, kan jeg nemt finde bedre alternativer end Poltergeist. Jeg har dog læst andre anmeldelser af albummet på nettet og nogle af dem er meget positive – så er man stor tilhænger af genren, synes jeg bestemt at man skal give den en chance. Jeg smider 3 dødningehoveder efter den.
 
Back To Haunt udkom 21. oktober via Pure Steel Records.
 
(3 ud af 6)
 
Besøg Poltergeist på Facebook her.

Kategori: Anmeldelser

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

callerock@gmail.com