Nye indlæg

Hardline – Human Nature

Skrevet af Calle
01-11-2016
Det amerikanske band Hardline blev dannet tilbage i 1991 af brødrene Johnny Gioeli (sang) og Joey Gioeli (guitar) og de udgav deres debut album ”Double Eclipse” i 1992. Dengang (og stadigvæk!!) et rigtig godt rock album. Der skulle gå 10 år før deres næste album ”II” udkom og det er sidenhen blevet til yderligere tre studie albums (inkl. dette). Det er dog kun Johnny som stadigvæk er aktiv i bandet og han er eneste originale medlem. De andre bandmedlemmer tæller nu keyboardspiller og med-sangskriver Alessandro Del Vecchio (Rated X, Resurrection Kings, Revolution Saints), guitarist Josh Ramos (The Storm), bassist Anna Portalupi (Tarja) og trommeslager Francesco Jovino (Primal Fear, Jorn).

Bandet spiller melodisk hard rock og det gør de virkelig godt. Bandet, og især Johnny, har virkelig formået at skrive nogle fænomenale sang. Og når bandet samtidig levere i topklasse, så kan det kun blive et godt album. Samtlige 11 sange på Human Nature er efter min mening gode. Melodierne er fængende og sætter sig hurtigt fast på hjernen. Det ene gode riff efterfølges at det næste og når Johnny’s vokal samtidig passer perfekt til genren, så kan man ikke undgå at rocke med.

Som sagt synes jeg ikke der er nogen dårlige sange blandt de 11 på albummet, men skal jeg fremhæve et par stykker, så må det være åbningsnummeret ”Where Will We Go From Here”, hard rockeren ”Running On Empty” samt power balladen og titelnummeret ”Human Nature”. Og man kommer bestemt heller ikke uden om den midt-tempo og blues rock inspirerede ”Trapped In Muddy Waters” eller albummets anden ballade ”Take You Home”. Men alt i alt er det 11 mindeværdige sange man finder på Human Nature. Og der er som sagt blevet plads til både de stille ballader og de hårde rockere, hvilket efter min mening gør et album dejlig varieret.

Hvad angår produktionen, så er den helt i top. Flot lyd og yderst velproduceret. Og det er Alessandro Del Vecchio der har stået for den del. Det virker som om han virkelig har fået det bedste frem i bandet under indspilningen.

Kan du lide Hardline i forvejen, så vil du elske dette album. Kender du derimod ikke Hardline, men synes du godt om f.eks. Pretty Maids, Treat, Tyketto, Jeff Scott Soto, Axel Rudi Pell eller Joe Lynn Turner, så bør du også tjekke dette album ud. Jeg er næsten 100% sikker på at du vil kunne lide det. Det er melodisk hard rock i topklasse!!!!
 
Human Nature udkom den 14. oktober via Frontiers Records.
 
    (5½ ud af 6)
 
Besøg Hardline på Facebook her.

Kategori: Anmeldelser

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

callerock@gmail.com