Nye indlæg

Redeem – Awake

Skrevet af Calle
19-11-2016
Redeem er et rock band fra Schweiz. Bandet, som blev dannet i 2003, består af Stefano ”Saint” Paolucci (sang, guitar, piano og synths), Alessio Piazza (bas) og Simon Steiner (trommer). Awake er bandets tredje fuld længde album, men dog mit første bekendtskab med dem.

Stilen på dette album må betegnes som alternativ rock med en del synth-pop elementer. Awake består af 12 sange, hvor den ene sang er et bonus track. Det er en akustisk version af sangen ”The Last Goodbye”, som også findes på albummet i en mere poppet udgave. Jeg er personligt mest til den akustiske version, hvor der også gøres brug af cello.
 
De bedste sange på albummet er efter min mening åbningsnummeret ”Insanity” samt sangen ”Judgement Day”. Begge sange høre til i den merer rockede del af albummet. Overordnet set er der en anelse for mange synth-pop sange på albummet, i forhold til min personlige smag. Jeg synes dog, at bandet har skrevet nogle gode melodier og sangene fungere ret godt. Der er samtidig en god rød tråd gennem albummet, som samtidig er rimelig varieret. De tre musikkerer spiller godt og Stefano's vokal passer fint til genren. Især den poppede del af sangene.

Awake er indspillet og produceret af bandet selv og det er foregået i Train Station Studios 1, 2, 3. Vokalen er indspillet Nachklang Studio. Produktion og lyd er helt i top.

Bandets to første album ”Eleven” fra 2006 og ”999” fra 2011 har givet dem support tjans i Europa for bands som 3 Doors Down og Daughtry. Derudover har de spillet på flere større Europæsike festivaler. Redeem har ry for at være et godt og meget energisk live band.

Er du til alternativ rock med en god portion synth-pop, så kan du roligt tjekke dette album ud!!
 
Awake udkom den 23. september via Fastball Music.
 
  (4 ud af 6)
 
Besøg Redeem på Facebook her.

Kategori: Anmeldelser

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

callerock@gmail.com