Nye indlæg

Thorbjørn Risager & The Black Tornado - Change My Game

Skrevet af Peter Letting
09-01-2017
Thorbjørn Risager & The Black Tornado udkommer med nyt album 20 januar 2017. Albummet har fået titlen Change My Game.

Jeg synes selv at jeg kender Thorbjørn Risager ret godt. Igennem en del år nu, har jeg lyttet til deres udgivelser og været til små 10 koncerter med bandet, og det er jo ikke uden grund at jeg bliver ved at komme tilbage. Thorbjørn og hans Black Tornados er leveringsdygtige i et fantastisk show, hvad enten de spiller i Ishøj eller Hamborg, og jeg glæder mig allerede til release party i Amager Bio 27 januar.

Når de så vælger at kalde deres nye album for Change My Game, så kan jeg da godt frygte at de har skiftet spor, men efter at have lyttet til skiven, så er det heldigvis ikke det musikalske ”Game” som er ændret. Jeg var dog ikke rystende nervøs, for jeg havde hørt at par af numrene live allerede sidste år, så derfor var jeg en smule forberedt.

Det swinger bare når Thorbjørn og band lægger fra land. Det starter i den stille ende med nummeret "I Used To Love You", og det er en af den slags stille numre som giver lidt gåsehud på armene. Historien er sørgelig, men da det er blues, så passer det jo fint sammen, og man bliver bare blues-glad i låget.

Stilen skifter lidt karakter undervejs. Titelnummeret "Change My Game" er mere i sådan 80’er funky stil imens "Hold My Lover Tight" er en del mere rock’et, og igen er et nummer som "Train" temmelig country inspireret, men det er jo typisk Thorbjørn og hans Tornadoer at de mestrer rigtig mange stilarter.

Heldigvis er bandet intakt og består stadig af: Thorbjørn Risag
er på vokal og guitar, Emil Balsgaard på piano/orgel, Peter Skjerning på guitar, Kasper Wagner på saxofon, Hans Nybo på saxofon, Peter Kehl på trompet, Søren Bøjgaard på bas og Martin Seidelin på trommer.
 
Jeg synes det er en dejlig skive som Thorbjørn Risager & The Black Tornado har fået skåret, og den vil helt sikkert blive en del af min spilleliste i det næste lange stykke tid. Jeg skal jo gerne lige have lært teksterne, så jeg kan skråle med ved scenekanten næste gang vi ses…Jeg giver Change My Game 5 ud af 6
 
Change My Game udkommer 20. januar via Ruf Records.
 
   (5 ud af 6)
 
Besøg Thorbjørn Risager & The Black Tornado på Facebook her.

Kategori: Anmeldelser

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

callerock@gmail.com