Nye indlæg

Mike Tramp - Maybe Tomorrow

Skrevet af Lasse Skytte
16-01-2017
Mike Tramp er en særdeles aktiv herre. På 3 år udgav han de tre albums ”Cobblestone Street”, ”Museum” og ”Nomad” som en semi-akustisk trilogi. Nu er han allerede klar med endnu et sprit-nyt album, som har fået titlen Maybe Tomorrow. Albummet er som de sidste fem fra ham, blevet produceret i samarbejde med Søren Andersen, som nogle måske kender fra den danske guitar-duo Electric Guitars. Hele holder bag dette album er desuden identisk med holdet bag forgængeren ”Nomad”.

Lad det være sagt med det samme.. Dette album byder ikke på mange overraskelser! Det er dog helle ikke hensigten, hvilket Tramp selv har udtalt i pressematerialet til pladen. Det er 100% Mike Tramp som man kender det med velskrevne sange, god lyd og den karakteriske vokal. Albumåbneren ”Coming Home” er en god indikator for hvordan pladen lyder og den er også valgt som single. Der er generelt et højt gennemsnit, når det kommer til kvaliteten af de 10 numre på pladen. Det er ikke noget som blæser mig totalt omkuld, men derimod en meget behagelig lytteroplevelse og de fleste kan være med, uden at blive skræmt væk. Hvis man skal have de kritiske briller på, kan det hele godt fremstå lidt for ”sikkert”, da der ikke bliver taget mange chancer og der er ikke meget der skiller sig ud fra mængden - men der er tale om et relativt højt bundniveau.

Hvis jeg skal prøve at fremhæve nogle sange, må det være ”Would I Lie To You” som er særdeles fængende, ”Time And Place” som er en dybfølt ballade og afslutningsnummeret og titelnummeret ”Maybe Tomorrow” hvor Mike Tramp leverer nogle stærke vokalmelodier. Guitar-soloen i ”Coming Home” fortjener også at blive nævnt! Produktionsarbejdet sidder lige i skabet, så lyden kan der ikke sættes en finger på. Der er tale om endnu et solidt håndværk fra en af de mest hårdarbejdende mænd i rock-branchen. Hvis man er tilhænger af Mike Tramps solo-karriere, er dette album et must-have. Jeg vil også anbefale den til alle der har en svaghed for en omgang straight-forward singer-songwriter rock.
 
Maybe Tomorrow udkommer 24. Februar via Mighty Music/Target Group.
 
    (4½ ud af 6)
 
Besøg Mike Tramp på Facebook her.

Kategori: Anmeldelser

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

callerock@gmail.com