Nye indlæg

Inferno – Genética Humana

Skrevet af Calle
16-01-2017
Inferno er et spansk metal band, som blev dannet i 2009. Bandet består af Juan Manuel Leуn (vokal), Angel Bermúdez "Koto" (guitar), Antonio González (guitar), Carlos Bermejo (bas) og Miguel Osuna (trommer). Bandet startede ud som et coverband, men i 2011 begyndte de at skrive egne sange og de udgav deres første EP i 2014. Genética Humana er bandets debut fuld længde album.

Bandet skriver selv at de spiller thrash metal og nævner bl.a. Trauma, Overkill, Anthrax, Testament og Onslaught, som nogle af deres inspirationskilder. Nuvel....i mine ører er det da også en afskygning af thrash metal, men i den hårdeste ende af genren.

Genética Humana består af 10 sange, hvor teksterne er på spansk. Så jeg skal ærligt indrømme, at jeg ikke forstår teksterne, da mine spansk kundskaber strækker sig til ”dos cervezas por favor”. Men havde jeg kunne forstå spansk, så havde jeg ikke kunne høre teskterne alligevel. Både fordi vokalen er rimelig ringe og så ligger den samtidig ret lavt i forhold til instrumenterne. Og musikken i sig selv, ja den finder jeg faktisk også ret ringe. F.eks. er en sang som ”Muérete” bare to et halvt minuts ”smadder” og larm. Det virker lidt som om bandet har sagt – hvor hurtigt kan vi spille på trommerne og guitarerne og så skrige indover samtidig. Dette gør sig gældende i de fleste af sangene. Der er nærmest ingen temposkift og de 10 sange virker stort set bare som én laaaaaang sang. Skal jeg fremhæve et par numre, så må det være det instrumentale indledningsnummer ”Avaricia” og til nøds sangen ”Millones de Tatas”. Den starter ud i et lidt mere stille tempo og sangen har faktisk også lidt variation.

Produktionsmæssigt synes jeg også der mangler noget. Som nævnt overfor, så ligger vokalen ret lavt i forhold til musikken. Og derudover synes jeg også, at lyden er lidt for ”tam”. Jeg tror faktisk godt sangene kunne have virket mere indbydende, hvis de havde fået en bedre produktion.

Som du kvikke læser nok har fornemmet, så er dette album ikke noget for undertegnet. Jeg har i hvert fald hørt mange andre thrash metal albums, hvor både lyd og kvalitet er en del bedre end tilfældet er på dette album. Mine anbefalinger kan ihvertfald ligge på et meget lille sted.
 
Genética Humana udkom 12. januar via Necromance Records.
 
  (2 ud af 6)
 
Besøg Inferno på Facebook her.

Kategori: Anmeldelser

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

callerock@gmail.com