Nye indlæg

TwentyDarkSeven – Momentum

Skrevet af Calle
25-03-2017
Tilbage i 2014 anmeldte jeg debut albummet ”Roar” fra tyske TwentyDarkSeven og dengang var jeg godt tilfreds med det jeg hørte. Nu er de så klar med deres andet album, som har fået titlen Momentum. Siden debut albummet har der været lidt udskiftning i bandet. Ind er kommet en ny bassist Christoph Renner samt en ny trommeslager Markus Herzog og så har bandet tilføjet endnu en guitarist i form af Marcel ”Selly” Bernhardt. Han har tidligere spillet sammen med forsanger Marcus Jürgens i PUMP. Sidste mand i bandet er guitaristen Peter Wagner, som har været med siden bandets start.

Bandet spiller straight-ahead hard rock og inspirationskilderne tæller bl.a. Dokken, Dio, Ratt, Skid Row, Ozzy Osbourne og Black Label Society. Musikken er tidsløs og du kan forvente store hooklines, monster guitar riffs tilføjet en super sprød vokal. Ingen af albummets 10 sange skuffer. Melodierne er velskrevet og musikken er utrolig velspillet. De første fire sange drøner bare derudaf med fuld power, men i sang nummer fem ”Heaven In Black” sættes tempoet lidt ned. Dette giver albummet en god variation. Herefter følger endnu tre gode hard rock sange i form af ”Coming Home” og første singlen ”Shotgun Herat” samt ”Spoke In The Wheel”. Især de to første sange høre til blandt mine favoritter. Anden sidste sang ”This Side Of Hell” er en medium tempo rocker, som også fungere rigtig godt og giver god adspredlese i musikken. Albummet afsluttes med et rigtig rock anthem i form af ”Through Hell And Back”. Denne sang sender mine tanker tilbage til slut 80'ernes monster hits fra diverse hard rock bands. Alt i alt er det 10 rigtig fede sange bandet har indspillet. Som en lille bonus info kan det nævnes at ovennævnte ”Shotgun Heart” er med på soundtracket til Hollywwod filmen ”Diary Of A Fatman” og den blev nøje udvalgt af instruktøren Steve Ravic.

Momentum er blevet mixet og masteret af Alexander Brusencev (V8 Wankers og Gloomball) og jeg kan kun sige at lyd og produktion er i top. Bandet spiller som sagt rigtig godt og jeg synes det har givet ekstra power med tilføjelsen af en ekstra guitarist.

Hvis du kan lide guitarorienteret hard rock med gode melodier, lækre hooklines, fede riffs og en sprød vokal, så bør du helt sikkert tjekke dette band ud. Personligt er jeg bestemt ikke skuffet over dette album og det er helt på højde med debut albummet. Long Live Rock 'n' Roll !!!
 
Momentum udkom 10. marts via Metalpolis Records.
 
   (5 ud af 6)
 
Besøg TwentyDarkSeven på Facebook her.

Kategori: Anmeldelser

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

callerock@gmail.com