Nye indlæg

Jack In The Middle – Jack In The Middle (EP)

Skrevet af Calle
01-04-2017
For lidt over et år siden anmeldte jeg debut albummet ”Swing And A Miss” fra Roskilde bandet Jack In The Middle. Nu er bandet så ude med deres nye EP, som de har givet titlen Jack In The Middle. Bandet blev dannet i 2012 og består af Mathias Peitersen (bas), Sebastian Bækbo (guitar), Thor Svensson (vokal) og Funder Jensen (trommer).

Bandet spiller 70’er inspireret rock med en bluesy og syret tilgang. Inspirationskilderne tæller da også bands som Led Zeppelin og Black Sabbath. Derudover synes jeg også man kan høre lidt The Doors i bandets musik. Dette gør sig især gældende i EP'ens sidste sang ”Please”, som samtidig er den mest downtempo af numrene. Udover den sang består EP'en af yderligere to sange i form af ”She's A Killer” og ”White Lady”. Sidst nævnte har bandet også lavet en musikvideo til og den kan ses via dette link. Alt i alt er det tre gode sange bandet har indspillet. Musikken bliver spillet godt og der er nogle gode riffs og guitar soloer på EP'en. Derudover passer Thor's vokal godt til genren.

Jack In The Middle er indspillet i august 2016 i Biking Bear Sound med Christoffer Emil Hørbo som producer og så er den blevet masteret af Nikolaj Vinten. EP’en udgives gennem Village Studio og distribueres gennem Gateway Music. Lyd og produktion passer perfekt til bandets musik. Den er rå, beskidt og tilpas syret.

Er du til retro-rock og kan du nikke ok til nogle af ovennævnte bands, så bør du uden tvivl tjekke denen EP ud. Vi taler om musik med gode melodier og fængende hooks. Personligt synes jeg de har rykket sig lidt i forhold til debut albummet og jeg ser frem til mere musik fra disse fire Roskilde fyre.
 
 
Jack In The Middle (EP) udkom 26. januar via Gateway Music.
 
  (4½ ud af 6)
 
Besøg Jack In The Middle på Facebook her.

Kategori: Anmeldelser

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

callerock@gmail.com