Nye indlæg

Letters From The Fire - Worth The Pain

Skrevet af Claus Munch Hansen
20-04-2017
Letters From The Fire er et amerikansk (Californien) Hard Rock band der består af, Alexa Kabazie (Vokalist), Mike Keller og Cameron Stucky (Guitar), Clayton Wages (Bass) og Brian Sumwalt (Trommer). Albummet Worth The Pain er bandets debut album. Letters From Fire har dog udgivet en EP, som er navngivet efter bandets navn "Letters Form The Fire".

Letters From The Fire spiller nymoderne hard rock med mange metal baseret guitariffs, men stadig med en ”poppet” klang over sig. Det er tydeligt at høre Letters From The Fire søger ind i familien af hardrock bands med kvindelig frontfigurere, da der kan trækkes mange parraller fra Evanescence og Amaranthe.

Worth The Pain indeholder 13 sange meget ens lydene sange. Der kommer ikke den helt store forandring på albummet. Dog kan man sige at sangene "Bruised" og "At War" er de to knæk albummet har. "Bruised" er albummets ballade, der med garanti for alle til at tænde lighteren til deres koncerter. "At War" er så bandets sjæler, og den er virkelig vel skrevet. Man bliver ramt som en sjæler gør bedst. Resten af sangene skal man nok være en super fan af Letters From The Fire, for at kunne høre forskel på. Dog skal det siges at åbnings nummeret "Perfect Life", fik en til at headbange med det samme.

Da musikken består meget af elektroniske elementer, i form af enten en modstemme til guitarspillet eller et sammenspil med resten af bandet, så er selve indspilningen fra musikkernes sidde utroligt flot. Dog kan det hurtigt blive for poleret, og alt er blevet fluekneppet ned i mindste detalje. Så produktionen er helt i top! Så mangler du albummet der skal stå mellem dine Evanescence plader og Amaranthe plader? Så er Letters From The Fire’s Worth The Pain" et rigtig godt bud.

Worth The Pain udkom 17. marts via Sand Hill Records.
 
    (4½ ud af 6)
 
Besøg Letters From The Fire på Facebook her.

Kategori: Anmeldelser

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

callerock@gmail.com