Nye indlæg

Violent Divine – Release The Hounds

Skrevet af Calle
18-09-2010

Release The Hounds er tredje udspil fra svenske Violent Divine. Første cd ”Violent Divine” udkom i 2006 og anden cd ”In Harm’s Way” udkom sidste år. Jeg har tidligere anmeldt de to foregående cd’er og været rimelig positiv. Det samme er jeg denne gang, men alligevel lever cd’en ikke helt op til forgængeren. Den forsætter godt nok hvor den forrige cd sluttede, men sangene har ikke helt samme gennemslagskræft, som de havde det på ”In Harm’s Way”. 

Når det er sagt, så består Release The Hounds af 14 gode sange (heraf er ”Nitro” er en intro). Der er både de mere aggresive sange som f.eks. ”Burn” og ””Get It All Out” og de mere stille sange som f.eks. powerballaden ”Asleep” og cd’en sidste sang ”This Heart Is About To Be Broken”. På denne sang gøres der brug af strygere. Bandet spiller en blanding af klassisk 80’er hard rock og nu-rock, blandet med en lille del goth. Det vil sige en blanding af Mötley Crüe, som på ”Sweet Blood”, Marilyn Manson, som på ”Until Death” og Foo Fighters, som på ”One By One”. Jeg synes der er en god variation i sangene, hvilket gør at man sagtens kan sætte cd’en på igen og igen. Derudover hører man ”nye” ting for hver gang man sætter cd’en på. Første gang jeg hørte den var ”Sweet Blood” mit favorit nummer, men nu er det ”Get It All Out”. Dem der allerede kender bandet, vil helt sikkert kunne lide denne cd og eventuelle nye fans, vil heller ikke gå helt galt i byen. Og hvis man kan lide cd’en, kan man altid anskaffe sig de to andre cd’er senere.  

Som sagt er Release The Hounds bandets tredje cd og besætningen er stadigvæk den samme. Det er Mike (sang), Gus (trommer), Q (guitar) og Klaus (bas). Bandet har selv stået for indspilning og produktion og Mike har også mixet cd’en. Og det har de gjort godt. At i alt er det en udmærket udgivelse!!! 

    (4 ud af 6) 

Lyt til Violent Divine: http://www.myspace.com/violentdivine


Kategori: Anmeldelser

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

callerock@gmail.com