Nye indlæg

Bite The Bullet - Can Be Anything

Skrevet af Lasse Skytte
04-05-2017
Bite The Bullet er et dansk band der spiller psykedelisk fuzz-rock. En genre som jeg ikke plejer at bevæge mig meget i. Inden denne anmeldelse har jeg lavet lidt research omkring bandet og deres nye udspil. Jeg kan forstå at deres lyd er blevet en anelse mere poleret end tidligere. Deres nye skive Can Be Anything er deres 3. studiealbum og består af 11 numre med en spilletid på 40 minutter. Jeg har absolut ingen erfaring bandet og ved ikke helt hvad jeg skal forvente ud fra hvad jeg har læst.

Allerede fra første nummer ”More Lover” står det klart at Bite The Bullet befinder sig i den poppede & radiovenlige afdeling. Det er melodisk og indeholde fine rytmer – men der er ikke meget kød på musikken og ikke meget at sætte tænderne i for en inkarneret rockfan. Vokalen er lys og bevæger sig ofte over i falset. Næste nummer ”Sweet Honey” byder på mere fra samme skuffe. Selvom nummeret er valgt som førstesingle, fremstår den for mig ret overfladisk og tynd. Det er tydeligt at den danske trio går efter catchy melodier og solide hooks, men der mangler desværre kant og det hele er alt for pænt poleret. Der er ikke tale om dårligt materiale, men numrerne er glemt, så snart de slutter. Jeg har lyttet albummet igennem et par gange og har svært ved at håndplukke nogle sange som skiller sig ud. Hvis jeg alligevel skal forsøge, må det være ”Any Other Way” som faktisk er ret fængende og har noget at byde på. Et godt valg som andensingle fra albummet.

Som det nok fremgår af ovenstående, er dette ikke en plade som havner på Top 10 listen over mine favoritudgivelser fra 2017. Dertil skal dog siges at jeg nok heller ikke er den rette anmelder til denne genre af musik. Læserne på denne side beskæftiger sig med den hårdere rock og metal og den kategroti bevæger Bite The Bullet sig ikke i. Skulle man alligevel have lyst til at prøve kræfter med en poppet omgang fuzz-rock, så er der her 40 minutter at gå i gang med . Jeg kommer dog ikke til at invistere flere af mine minutter på albummet.
 
Can Be Anything udkom 24. marts via Mighty Music/Target Group
 
  (2 ud af 6)
 
Besøg Bite The Bullet på Facebook her.

Kategori: Anmeldelser

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

callerock@gmail.com