Nye indlæg

The Diamond Man Clan – Mediocre

Skrevet af Calle
31-05-2017
The Diamond Man Clan (T.D.M.C.) er et svensk band, som blev dannet tilbage i 2012. Bandet består af grundlægger Paul Bäcklin (sang og guitar), Johan Weber (guitar), Felix Hjortstam (trommer), Olof Gadd (bas) og Anton Olofsson (death machine – hvad det så end er). Mediocre er bandets tredje album, men det er deres første udgivelse på GAIN.

Bandet spiller en blanding af almindelig rock, stoner rock, blues, blugrass og classic rock, så musikken er rimelig alsidig. Inspirationen er hentet fra bands som f.eks. Led Zeppelin, Rival Sons, Cake og Bob Dylan. Hovedparten af albummet er indspillet live i studiet og så er de yderligere optagelser foregået i Bäcklin's hus. Lyden er god og bandet virker meget sammenspillet og tight. Det er Bäcklin og Weber der har stået for sangsrivningen og det har de gjort godt. Melodierne er rimelig fængende og variationen er god.

Mine favoritter på Mediocre er ”The Huntsmen And The Hounds” og det stille nummer ”The Blood That I Bleed” samt ”Sweet Carolina” og titelnummeret ”Mediocre”. En sang som ”Help Me Love Again” er jeg dog ikke helt pjattet med. Men overordnet set synes jeg det er et godt album.

Som nævnt ovenfor, så er albummet stort set indspillet live i studiet og det er foregået i Nacksving Studio 1 i Göteborg. Det er førnævnte Bäcklin og Weber der har produceret albummet. Jeg synes de har fundet en rigtig fed lyd, som klæder deres sange rigtig godt.

Er du til musik inden for ovennævnte genre (nok mest i retning af stoner rock), så bør du tjekke dette album ud. Bandet spiller godt og sangene er som sagt velskrevet. Svenskerne er sku gode til at fremavle nogle gode rock bands.
 
Mediocre udkom 28. april via Gain/Sony Music.
 
  (4½ ud af 6)
 
Besøg The Diamond Man Clan på Facebook her.

Kategori: Anmeldelser

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

callerock@gmail.com