Nye indlæg

Stella Blackrose - Kiss The Dirt

Skrevet af Dianna
22-09-2010

Kiss The Dirt er bandets debutalbum, og hvilken imponerende debut !! 

Bandet, og især forsanger(inde), 22 årige Rebecca Louise Armstrong, har formået at levere et hudløst ærligt udtryk igennem alle 10 sange. Det gennemgående tema på albummet, omhandler dét at leve på kanten, at leve i angst, og være i stofmisbrug, at være fanget i et til tider voldsomt følelsesmæssigt kaos,men der er samtidig noget nærmest uskyldigt og utrolig livsbekræftende i deres univers, og det fungerer super fint, også helt uden at ramme de sædvanlige klichéer synes jeg. 

Bandet som helhed virker utrolig professionelt og velspillende , trods det faktum at det er et forholdsvist nyt band, dog kan man ikke undgå at høre, og mærke, at det er Rebecca's fantastiske vokal og spændende personlighed, der bærer bandet, og hun bærer det ualmindeligt flot. Hun mestrer både det blide udtryk og i dén grad også det hårde rockede, hvor hun, uanset hvor 'rocket' det bliver, brænder igennem med det feminine og kvindelige udtryk i hendes vokal.

Overordnet set (og hørt) kan man sige at Kiss The Dirt er et rimelig gængs 'rockprodukt', men jeg kan ikke andet end at være pænt begejstret af deres album. Selvom det ikke er totalt nyskabende og revolutionerende, så synes jeg bare ikke man komme udenom dem. Selve konstellationen, en kvindelig forsanger(inde) i et super rocket band, det er ikke hverdagskost, og naturligvis er det i sig selv ikke en kvalifikation, men når den kvindelige forsanger(inde) har så iørefaldende et talent, ja så er jeg som almindelig storforbruger af rockmusik, da bare super velfornøjet, og synes i det hele taget at bandet fortjener stor credit for et i mine ører über cool debut album!!!

     (4½ ud af 6)

Lyt til Stella Blackrose: http://www.myspace.com/stellablackrose


Kategori: Anmeldelser

Kommentarer

  • #1
  • Linda
    27-09-2010 11:00
    Jeg er helt enig i Dianna's vurdering af Rebecca's stemme. Hun er en super sanger.


1 

Skriv en kommentar

callerock@gmail.com