Nye indlæg

Masterplan - PumpKings

Skrevet af Jacob Jørgensen
07-07-2017
Roland Grapow forlod i 2001 Helloween. Han startede Masterplan op samme år. I dette år 2017 vender han tilbage til sin fortid, og giver de ældre sange,som han spillede med Helloween en ny fortolkning. Versionerne er lidt anderledes og hårdere. Netop dette har været formålet for bandet. Det giver god mening, at man ikke bare spiller de samme versioner.

Masterplan leverer varen, og giver de gamle sange nyt liv. Når man ser på bandet’s lineup, er der udover Roland, jo et par velkendte musikerer her på.
Rick Altzi (Ex-At Vance),Jari Kainulainen (Ex- Stratovarious).

Sangene her på er hentet fra disse Helloween udspil: "Pink Bubbles Go Ape", "Chameleon", "Master Of The Rings", "The Time Of The Oath", "The Dark Ride". Hvorfor skiven "Better Than Raw" (hvor Roland også var med på) ikke repræsenteres her, ved jeg ikke lige.

Coveret viser 4 væsener stå bag ved en skattekiste, hvor der er græskar/græskarpersoner i, ved siden af kisten er der også græskar. Så ja coveret og titlen spiller ret godt sammen.

Jeg vil sige at der både for Helloween og Masterplan fans, er noget at hente her.

Tracklisten:
01.The Chance (Pink Bubbles Go Ape)
02.Someone’s Crying (Pink Bubbles Go Ape)
03.Mankind (Pink Bubbles Go Ape)
04.Step Out Of Hell (Chameleon)
05.Mr Ego (Master Of The Rings)
06.Still We Go (Master Of The Rings)
07.Escalation 666 (The Dark Ride)
08.The Time Of The Oath (The Time Of The Oath)
09.Music(Chameleon)
10.The Dark Ride (The Dark Ride)
11.Take Me Home (Master Of The Rings)

Bandet består af: Rick Altzi – Vocals, Roland Grapow – Guitar, Jari Kainulainen – Bass Axel Mackenrott – Keyboards og Kevin Kott – Drums.

Konklusionen på dette udspil må være, at det er fornøjeligt, at høre de her sange i 2017 på en ny måde. Det har givet mig lyst til både tjekke Masterplan,(hvorfor jeg slet intet har med dem, er mig en gåde)og tjekke op på det lidt ældre Helloween.
 
PumpKings udkommer den 28. juli via AFM-Records.
 
(5 ud af 6)
 
Besøg Masterplan på Facebook her.

Kategori: Anmeldelser

Kommentarer

    1 

    Skriv en kommentar

    callerock@gmail.com