Nye indlæg

Wraith - Revelation

Skrevet af Jacob Jørgensen
11-07-2017
Britiske Wraith er snart på gaden med et nyt album. Hvem er med i dette band? Lineup: Ryan Coggin (vokal), Gregg Russell (guitar), Dieter Schänzer (guitar), Jay Graham (trommer) og Kim Nielsen (bas). Derudover medvirker følgende: Pete Way (bas) (UFO), Steevi Jaimz (backing vokal) (Tigertailz) og Tony Mills (backing vokal) (Shy,T.N.T.). Genremæssigt beskrives de i pressematerialet som hard rock, men synes mere,at det er god heavy metal.

Efter at ha tjekket op på bandet,som jeg hvis desværre kun kender af navn og ikke musikken, så har de ikke udgivet vild mange skiver. Slet ikke når de blev dannet i 1987. Men der har hvis også været nogle pauser hist og her.

Dette album indeholder nogle rigtige seje numre. Der er alt, det man ønsker sig af et heavy metal/hard rock album, næsten. Der er 10 numre incl et bonustrack til sidst. Jeg er helt vild med "Dream Steeler", "Into The Fire", "Leaving Me Again", "Invasion" og "Human Hater". Især "Leaving Me Again", som er den sejeste ballade, og der kommer jeg lidt til at tænke på et band som L.A. Guns. "Life Line" og "Under The Hammer" - der mangler en smule i de numre. Titelnummeret er et kort spoken word intro.

Alt i alt kan jeg klar anbefale Wraith, også selvom de ikke helt når toppen. Det fede ved at anmelde, er man får mulighed for høre nye som gamle bands. Jeg har fået smag efter mere ang dette band ihvertfald.
 
Revelation udkommer den 4. august via Ice Rain Records.
 
(4 ud af 6)
 
Besøg Wraith på Facebook her.

Kategori: Anmeldelser

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

callerock@gmail.com