Nye indlæg

Silver End - Spreading Fire

Skrevet af Jacob Jørgensen
17-07-2017
Norske Silver End er på gaden med deres nr 2 skive. Hvem gemmer sig bag det navn? Christian Lerø (vokal/guitar), Cata Babut (lead guitar), Lasse Ove Steine (bas) og Iben Christopher Espeseth Hanøy (trommer/vokal). De blev dannet i 2012 og som skrevet nr 2 skive, er det her.

For mig var det helt nyt bekendskab. Hvad skulle jeg forvente? I materialet stod der for fans af Linkin Park,Breaking Benjamin. Jeg synes nu også,at kunne høre meget andet.

Det er sådan en plade, der vokser for hver gang,som man hører den. I starten var det ikke alt, der sagde mig noget. Ser man bort fra introen og bonusnummeret, er det her virkelig noget ass kickin rock/metal. Hold op det svinger. Hør blot "Winning The Raffle" som også ligger ligger en video til på you tube. Derudover kan nævnes numre som "Not Alone", "Paranoid Freak" og "Profit Of The Child".

Må sige det er et band,som jeg skal ha tjekket mere op på og følge fremover. Lige før det kunne ha blevet den første med topstemme fra mig. Men de nævnte (intro og bonusnr) ødelægger det lidt.

Når man snakker inspiration eller bands,som man kan genkende i musikken, vil jeg nævne en af mine favoritter Saliva. Tak for musikken Silver End. Spår jer en stor fremtid.
 
Spreading Fire udkommer den 15. september via Mighty Music/Target Group.
 
(5 ud af 6)
 
Besøg Silver End på Facebook her.

Kategori: Anmeldelser

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

callerock@gmail.com