Nye indlæg

Black Bambi - Black Bambi

Skrevet af Jacob Jørgensen
01-09-2017
Black Bambi’s selvtitlede debut har været et sted imellem 27-30 år undervejs. Grunden til den i sin tid ikke udkom, var at deres kontakt ved pladeselskabet, John Carter forlod selvskabet. Interessen for bandet var dermed væk.

Bandet bliver beskrevet som hard rock, jeg synes nu mere, at kunne høre hair metal agtige tendenser i deres musik. Bands som L.A. Guns, Kix, Bulletboys og Mötley Crüe.Forsangeren lyder især på åbneren, som en Phil Lewis fra L.A. Guns. Lineuppet: Steven Ray Anastos = Vokal, Ronny Jones = Guitars, John Grimett = Bass og Dave Casey = Trommer.

Bandet har noget at byde på, men jeg synes dog,at der er et par kritikpunkter. 1.Måske 2-3 numre for meget, som ikke rigtig fænger. 2.Der mangler et par sange mere, der virkelig får fanget lytteren. Sange som "Mary’s Birthday", "Seven Miles To Rome", "The Celebration" og "Lay Me Down", er der noget power og substans i. Jeg savner lidt, at der er nogle flere ørehængerer her på.

Om mit syn på bandet havde været anderledes, hvis det var kommet i 1987-1990, kunne måske godt være. Nu synes jeg bare, at der er andre bands, der er langt federe, end hvad bandet her kan tilbyde. Albummet kommer aldrig helt op og ringe, men det er langt fra dårligt bare omkring middel.
 
Black Bambi udkom 18. august via 20th Century Music.
 
  (3½ ud af 6)

Kategori: Anmeldelser

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

callerock@gmail.com