Nye indlæg

Billy Boy In Poison - Invoker

Skrevet af Peter Letting
28-11-2017
Danske Billy Boy In Poison er ude med deres andet album som bærer titlen Invoker. Albummet er tilgængeligt 10 november 2017.

Billy Boy In Poison er i den grad hårdtslående. Jeg havde fornøjelsen, at anmelde deres første album ”Watchers”, men dengang tror jeg ikke helt at jeg fattede dybden i deathmetal, og derfor var min fornøjelse i virkeligheden nok lidt afdæmpet. Jeg anerkendte dengang at musikerne i Billy Boy In Poison er super dygtige, men stilen ramte mig ikke rigtig. Jeg havde så fornøjelsen igen at støde på Billy Boy In Poison til en koncert i Beta2300, hvor jeg egentlig skulle ind og høre Aphyxion, men jeg må sige at Billy Boy In Poison overraskede mig positivt med deres live performance, og de fik da vendt min oplevelse af bandet til en ren fornøjelse.

Nu har jeg så også hørt Invoker albummet og der er sørme ikke skruet ned for charmen. Det er da dødsmetal af den bedste skuffe, og nok noget af det bedste danske død jeg har hørt.

Utroligt så mange nuancer de herrer kan få proppet ned i halsen på en ellers til tider ensartet genre. Heldigvis er albummet temmelig rytme og tromme tungt, og det falder totalt i min smag. Jeg kan slet ikke fatte så mange variationer og små finurlige krumspring der foregår i rytme sektionen. Samtidig er skiven proppet med lækre guitar riff og velspillede små ”pauser”. Oveni hatten har vi så en forsanger som laver den vildeste døds vokal. Billy Boy har sq international styrke som kan matche de fleste derude i verden. Bare spil med musklerne drenge, vi er nogle her som er vilde med det.

Billy Boy In Poison tæller 5 medlemmer: Hjalte på vokal, Alex og Mikkel på guitar, Troels på bas og Niclas på trommer.

Hvis jeg skal vælge et yndlingsnummer eller 2 så tror jeg faktisk at ”Morcar” kommer ind på førstepladsen. Lækker blød intro, som lige sætter forventningerne på spidsen: ”Hvornår går det amok?”. Og så bliver det tungt, med den ondeste vokal på hele skiven. Super nuanceret og helt igennem fedt nummer med de fedeste skift og skæve rytmer, for så at slutte i samme stille guitarspil som den startede. Men jeg er også ret vild med ”Glaciers”, som også er pænt tungt, men så bare går helt amok i et inferno af slag, toner, riff og growl. FEDT…Jeg giver BBIP 5 ud af 6.
 
Invoker udkom 10. november via Elevation PR.
 
(5 ud af 6)
 
Besøg Billy Boy In Poison på Facebook her.

Kategori: Anmeldelser

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

callerock@gmail.com