Nye indlæg

Chiro - Tunnel

Skrevet af Jacob Jørgensen
29-11-2017
Bandet der blev dannet helt tilbage i 1989, er klar med deres fuldlængde debut.
De blev dannet i Esbjerg i 1989 under navnet Sinister. I år 2000 splittede de op, og fandt først sammen i 2013 i forbindelse med et show,som de blev tilbudt. Siden ha der været gang i hjulene igen, og fokussen har været på en ny plade. Den sendte de på gaden den 10/11-17.

Bandets lineup: P.O. Linnet Poulsen (vokal), Simon Fontana (guitar), Kent Svendsen (bas) og Carsten Nielsen (trommer).

Pladen består af 11 numre, der hver især er gode. Genren er over i den thrashede stil dog tilsat andre elementer. Det er godt at høre, at der godt gang i den danske metalgenre med alle mulige bud på, hvordan metal lyder i 2017.

Personligt er det desværre ikke noget, der lige hænger ved mig, men jeg er helt sikker, at andre ville kunne lide det her. For der er klart noget at hente her. Favoritnumre eller bare numre der skiller sig ud, har jeg svært ved at udpege. Forsangeren leverer en god indsats, og resten af bandet får det til at fungere godt. Pladen blev optaget i death island studio.

Pladen vil ikke for mig gå ind og få topkarakter, men giver den lidt over middel, for trods alt er det rimelig fedt herpå. Men som sagt fænger det ikke lige ved mig. Men tak for forsøget, og håber i andre tager godt imod denne udgivelse.
 
Tunnel udkom 10. november via Mighty Music/Target Group.
 
(3½ ud af 6)
 
Besøg Chiro på Facebook her.

Kategori: Anmeldelser

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

callerock@gmail.com