Nye indlæg

Whitewoods Rock - Further (EP)

Skrevet af Calle
17-01-2018
I april 2017 anmeldte jeg debutalbummet fra Whitewoods Rock og dengang synes jeg musikken var god. Bandet spillede en god omgang rock. Nu er bandet så ude med en ny EP, som de har givet titlen Further. Bandet er stadigvæk det samme og består af Jonas Abildgaard (vokal og guitar), Mikkel Schacht-Petersen (guitar), Michael Thorup (bas) og Jacob Abildgaard (trommer).

Further består af fire sange og stilen er 70’er inspireret alternativ rock. Bandet nævner selv Nirvana, Neil Young og Faith No More, som nogle af deres inspirationskilder. Derudover synes jeg også bandet lyder lidt i retning af bands som f.eks. Foo Fighters og Goo Goo Dolls. Især åbningsnummeret ”Misery” lyder som noget Foo Figthers godt kunne have indspillet. ”Misery” er den mest rockede sang på EP’en og samtidig også min favorit sang. I de to næste sange ”Avalon” og ”Night Exchange” er ovre i en lidt mere midt tempo rock. De to sange minder i mine ører lidt for meget om hinanden. Dog synes jeg det er nogle udmærkede sange. Melodierne er gode og sangene vokser for hver gang man lytter til dem. Sidste sang hedder ”Captain, Vol 2”. Det er en stille version af en sang fra debut albummet, som bare hed ”Captain”. Det var et af mine favorit numre på ”Whitewoods Rock” og jeg synes faktisk også sangen gør sig godt som en form for ballade. Sammen med ”Misery” er det mit favorit nummer på Further.

Har bandet rykket sig siden debut albummet? Ikke rigtigt, men det er jo heller ikke så længe siden de udgav deres debut album. Til gengæld er de jo heller ikke blevet dårligere eller skrevet dårligere sange. De ligger på niveau med debuten. Gode solide og velskrevne sange med fængende melodier. Bandet spiller samtidig godt og EP’ens lyd og produktion passer godt til genren.

Jeg vil helt sikkert men, at fans af en god omgang rock musik, bør tjekke disse fyre ud!!!
 
Further (EP) udkom 14. november.
 
(4 ud af 6)
 
Besøg Whitewoods Rock på Facebook her.

Kategori: Anmeldelser

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

callerock@gmail.com