Nye indlæg

Savage Machine - Abandon Earth

Skrevet af Jacob Jørgensen
05-02-2018
Aarhusianske Savage Machine er på gaden med deres første fuldlængde. Der udkom i 2014 en ep med titlen Through The Iron Forest. Arbejdet har stået på længe, for at få dette udspil klar. Produceren på skiven er en af de kendte nemlig Tommy Hansen (Helloween, Jorn, Pretty Maids og flere). Bandets lineup: Troels Rasmussen (vokal), Jacob Bruun (guitar), Simon Kalmar Poulsen (guitar), Benjamin Andreassen (bas) og Martin Helbo (trommer).

Genremæssigt er vi ovre i old school heavy metal, men med et moderne touch.
Det er et album fuld af gode elementer. Inspirationerne i bandet er præget af, at de er til en masse genre, så der er taget en masse med. Men på den anden side er det klart et band, der sætter sit eget præg på musikken. Det er ikke nogle copycats.

Temaet på skiven er en dyster fremtid af postapokalyptisk fortvivlelse, hvor krigen mellem menneske og maskine raser. Et tema der er ret tankevækkende og spændende.

Der er 10 numre på skiven. Første nummer "Exodus" er virkelig fantastisk, og essencen af heavy metal for mig. Fed stemning og opbyggelse af nummeret bl.a. med fed effekt med gentagelse af vokalen til tider. Generelt er det her en skive, der er fuld af herligheder. Det er stort set så tæt på perfekt album for mig.

Det eneste der ødelægger det for mig er nummeret "Time Traveller" ikke decideret dårligt nummer, men mangler lige lidt i forhold til de andre perfekte numre. Men ja det er kun min mening. Jeg synes,at det er flot, at vi kan ha sådan en kvalitet i dette lille kongerige.

Virkelig flot arbejde og er du til old shool metal med et moderne touch og en klassevokal, så kan danmark og Savage Machine også være med. Gi dem et lyt og støt den danske scene og Savage Machine.
 
Abandon Earth udkom 19. januar.
 
(5½ ud af 6)
 
Besøg Savage Macine på Facebook her.

Kategori: Anmeldelser

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

callerock@gmail.com