Nye indlæg

Worry Blast - .44

Skrevet af Calle
20-02-2018
Schweiziske Worry Blast har netop udsendt deres tredje album, som har fået titlen .44. Deres forrige album ”Hit The Gas” udkom i 2015 og det blev også anmeldt her på siden (ikke af undertegnet). De fik ikke topscore, men det afhænger nok af ørerne der lytter. For personligt synes jeg det var et ret fedt album. Man skal dog kunne lide bands som AC/DC, Airbourne, Rose Tattoo, Rhino Bucket, Krokus og svenske Bonafide. Bandet består af Mat Petrucci (vocal og guitar), Allan Claret (guitar), Dann Collaud (bas) og Lucas Collaud (trommer).

.44 består af 10 numre og der bliver leveret ren og skær ”lige-ad-af-landevejen boogie-woogie-blues og hard rock”. På intet tidspunkt sættes tempoet ned. Der er dømt party lige fra start til slut !! Der bliver budt på gode melodier hele vejen igennem og jeg synes ikke der er nogen numre som falder udenfor. Skal jeg fremhæve et par af numrene, så må det være titelnummeret ”.44” og ”Hot ’n’ Ready” samt første singlen ”Dirty Mind”. Derudover kommer man heller ikke udenom en sang som afslutningsnummeret ”We Can’t Stop Rock ’n’ Roll”. Alt i alt er det godt gedigent håndværk bandet levere.

Albummet er produceret af Dennis Ward (Pink Cream 69, Michael Kiske, Place Vendome, Sunstorm m.fl). Lyd og produktion er som den skal være. 80’er inspireret lyd med en moderne sound. Og bandet kan også deres kram og de levere et godt stykke arbejde. Solidt bas og trommespil, lækre guitar riffs og soloer samt en sprød vokal der passer godt til genren.

Ja okay, Worry Blast opfinder ikke den dybe tallerken, men hvad gør det, når de udfører det så godt som de gør. Jeg kan varmt anbefale at man tjekker bandet ud, hvis man altså synes godt om ovennævnte bands eller bare godt kan lide en god omgang rock. Jeg er fan. Please Don’t Stop The Rock ’n’ Roll !!
 
.44 udkom 19. januar via Mighty Music/Target Group.
 
(4½ ud af 6)
 
Besøg Worry Blast på Facebook her.

Kategori: Anmeldelser

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

callerock@gmail.com