Nye indlæg

Chasing Ghosts - These Hollow Gods

Skrevet af Jacob Jørgensen
28-02-2018
Chasing Ghosts er et band fra England, der spiller en atmosfærisk rock mørk og heavy rock music. Der er i deres musik, elementer her og der fra primært Paradise Lost og Anathema. Førstnævnte omkring "Icon" og "Draconian Times" - Paradise Lost agtige riff og stemning.

Bandet blev dannet af Lee Brueton. Lineup er: Nelson Cancini (vokal), Lee Brueton (bas/synth), Ashley Clark (rytme guitar) og Harry Mitten (lead guitar). Ren vokal og lyrik der er følelsesbetonet. Hvor emner som frygt, tristhed, tab og fortrydelse er i lyrikken. Bandet er et nyt bekendskab for mig, men dette er også deres debut.

Det lyder både som noget man har hørt før og så alligevel ikke. Altså musikken herpå. Jeg synes,at det lyder dejlig frisk og nyt.

Dette debutalbum indeholder 8 utrolige følelsesbetonet og stærke sange. Nogle sange sad der efter første lyt, andre skulle jeg høre flere gange og dykke mere ned i. Skal jeg pille ihvertfald 3 ynglingsnumre ud må det være: "Everything Changes" (nr 1), "This Fear" (Nr 2) og "Fearless" (nr 6). Det har været en stor fornøjelse at lytte til dette band og de 8 sange. Jeg håber inderligt,at de bliver kæmpe store, det fortjener de.

Sad og så mine notater og karaktergivning igennem, og har “kun” givet 5½ som det højeste. Jeg må nok her gå på knæ og overgive mig 100%, det er fandme for lækkert og fedt dette. Jeg kan give mine varmeste anbefalinger til andre om at tjekke dette band, og se om i ikke blive fanget også.
 
These Hollow Gods udkom 9. februar via Mighty Music/Target Group.
 
(6 ud af 6)
 
Besøg Chasing Ghosts på Facebook her.

Kategori: Anmeldelser

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

callerock@gmail.com