Nye indlæg

Flush The Fashion - Failure Is Totally An Option

Skrevet af Calle
13-03-2018
Flush The Fashion er et københavnsk rockband, som blev dannet i 2017. Bandet består af Dennis Post (ex-Star*Rats, ex-Forever Still, White Trash Presidents) på guitar, Rune Buck (Keema, Hatebanger) på guitar, Niels Alex Larsen (Statement, Pilgrimz, ex-Spitanger) på trommer og Magnus MP Möller (ex-Star*Rats, White Trash Presidents) på vokal. Flush The Fashion fandt sammen fordi de fire medlemmer alle har en forkærlighed for klassik hard rock og heavy metal. Jeg tror band navnet er taget fra Alice Cooper’s 12. album af samme navn. Failure Is Totally An Option er bandets debutalbum.

Personligt er jeg rimelig glad for hard rock og jeg har da også lyttet en del til både Star*Rats og White Trash Presidents med Dennis og Magnus. Stilen som Flush The Fashion spiller er lidt i samme dur. Masser af guitar soloer og gode riffs. Og når man samtidig har Magnus’ rå og crispy vokal, så kan det ikke undgå at lyde lidt som deres forrige bands.

Albummet består af 10 sange, hvor der er skruet godt op for tempoet næsten hele vejen igennem. Undtagelserne er ”Backstage Pass”. Her sættes tempoet en anelse ned. Og så er der albummets absolut mest stille sang ”Letters From A Rofftop”. Melodierne er generelt rimelig fængende og det er svært ikke at rocke med, både med foden og med hovedet. De sange jeg vil fremhæve på Failure Is Totally An Option er ”Burn It Down” og åbningsnummeret ”Thunderdogs” samt ”Midnight Drunk At Noon”. Sidst nævnte har en lille smule mere rockabilly stil over sig. Det hænger nok lidt sammen med at Jacob Øelund fra Grumpynators medvirker på kontrabas. Derudover vil jeg også lige fremhæve titelnummeret ”Flush The Fashion”. Et fedt instrumentalt nummer, hvor man virkelig får hørt hvad Dennis og Rune kan på deres guitarer. Alt i alt er det 10 gode sange bandet har skrevet og indspillet og samtidig er albummet godt produceret og musikken bliver spillet godt.
 
Jeg har endnu ikke oplevet bandet live, men jeg tror der er godt gang i den, når de går på scenen. Musikken lægger i hvert fald op til det. Når de spiller live har de K.D Johansen (Supercharger, Strawberry Slaughterhouse, Vomit Supreme) med på bas. Næste mulighed for at se bandet live er vist nok den 24. marts på KB18 i København. Og til maj skal de være opvarmning for Warrior Soul på Halmtorvet 9. Så der skal nok komme en mulighed.

Er du til klassisk hard rock med attitude og masser af guitar, så er jeg rimelig sikker på du vil finde Flush The Fashion interessante. Det er dansk rock, hvor der ikke bliver taget hensyn til hvad der er oppe i tiden. De spiller bare rock, som de selv synes det skal lyde.
 
Failure Is Totally An Option udkom 17. februar.
 
(4½ ud af 6)
 
Besøg Flush The Fashion på Facebook her.

Kategori: Anmeldelser

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

callerock@gmail.com