Nye indlæg

Angel Heart - Angel Heart

Skrevet af Jacob Jørgensen
14-03-2018
Angel Heart er et band fra Norge. De er ude med deres debut af samme navn. Bandet er dannet af 3 af medlemmerne fra et andet band nemlig Highland Glory(hvis nogen kender dem?). Musikken herpå er for fans af bla Within Temptation og Leaves Eyes og den slags.

Det kan beskrives som skønne melodier,fængslende riffs,store omkvæd og følelsen af det kolde nord. Lineuppet: Lars Andre Larsen (guitar og keyboard), Morten Færøvig (trommer), Trine Elise Johansen (vokal) og Øystein Aaseby Pedersen (bas).

Tilbage til beskrivelsen. Det passer meget godt, men spørgsmålet er om det hele bliver for meget af det hele. Personligt synes jeg der mangler noget mere bid i sangene. Noget mere power nogle flere sange man husker.

Skiven består af 9 sange, hvor især "Burning Desire", "Run Away With Me", "I Don’t Need Love" virker som nogle gode numre. Resten har til tider et glimt af storhed, men de står lidt i skyggen, set over den brede kam af den gode indledning.

Den kvindelige forsanger Trine synger egentlig meget cool og godt. Men det bliver for pænt. Personligt elsker jeg kvindelige forsangerinder, de tilfører noget smukt til musikken. Både på sangmæssigt og ang udseendet. Hvor kvinderne tilfører noget andet bla power til musikken. Hun lever desværre ikke helt op til feks Sharon fra Within T.

Det er godt forsøg på en debut, men det spiller ikke helt for mig desværre. De gode sange trækker det hele noget op, også de gode tendenser andre steder på skiven.
 
Angel Heart udkommer 18. maj via Mighty Music/Target Group.
 
(3½ ud af 6)
 
Besøg Angel Heart på Facebook her.

Kategori: Anmeldelser

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

callerock@gmail.com