Nye indlæg

Sandberg - Monster

Skrevet af Jacob Jørgensen
16-03-2018
Bandet her stammer fra Norge nærmere Trondheim. De blev dannet i 2016, og udgav debutalbummet "Higher Than The Sun". Et album der er skrevet om en mørk tid i Kim Sandbergs liv. Bandet følger op på dette på deres andet album ved navn Monster.

Udfra titlerne alene ("Circle Of Anger" og "King Father") kan man fornemme livet, ikke just har været helt godt.

De beskrives som en form for hard rock tilsat en masse andet. Her er ting der leder bandet i mange retninger. Feks er der lidt growl, noget Disturbed agtig og meget andet blandet sammen i musikken. Hvordan lyder alt dette så sammen? Det er ifølge mig et spændende mix, og et friskt pust på Hard rock/metalscenen.

Jeg fandt ret hurtig 2 numre, der virkede mest spændende. Nemlig "Strigoi" og "Circle Of Anger". De er virkelig superfede. Resten virker også rigtig godt, selvom de ikke helt når de 2 helt.

Bandet består af : Tom Erik Watterud (guitar) Jon Tore Dombu (bas), Andreas Nergard (trommer) og Kim Sandberg (vokal). Bandet var nyt for mig, ingen forventninger og blev da ret positiv overrasket. Prøv tjek dem ud og se om det ikke er noget for dig. Fra min side skal der lyde gode anbefalinger.
 
Monster udkommer 18. maj via Mighty Music/Target Group.
 
(5 ud af 6)
 
Besøg Sandberg på Facebook her.

Kategori: Anmeldelser

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

callerock@gmail.com