Nye indlæg

The Glitterati – Are You One Of Us?

Skrevet af Calle
05-10-2010

Britiske The Glitterati blev dannet i 2003 og Are You One Of Us? er bandets andet album. (Deres første album ”The Glitterati” udkom i 2005). Disse unge fyre fra Leeds er Paul Gautrey (sang), John Emsley (guitar), Baz Morrison (bas), Billy James (trommer) og Gaff (guitar). 

Inden jeg modtog Are You One Of Us?med posten, så var The Glitterati et ukendt band for mig og jeg var spændt på hvad jeg skulle lægge ører til. Men jeg kan kun sige, at jeg finder cd’en helt udmærket. Bandet spiller dirty rock ’n’ roll med en tvist af punk og glam rock. Bandets logo på cd-coveret ligner til forveksling også New York Dolls’ logo og The Glitterati minder mig en del om bands som f.eks. Backyard Babies, The Hellacopters og The Wildhearts. 

Are You One Of Us? består af 12 sprudlende sange, der oser af energi og vildskab. Jeg vil betegne musikken som ægte rock ’n’ roll!!! De sange som har fanget min interesse mest er ”Right From The Start”, ”Fight, Fight, Fight”, ”Overnight Sensation” og ”Keeping Me Down”. Som sagt er der fuld knald på fra starten af og eneste sang i den mere stille ende er ”Shanty”. 

Selve produktionen på Are You One Of Us? kan der ikke sættes en finger på. Producer Matt Hyde har formået, at få den "beskidte" og rå lyd, som jeg formoder bandet har ønsket. Hyde har tidligere arbejdet med bl.a. Slipknot og Trivium. Selve bandet gør det også godt og sanger Gautrey’s stemme passer helt fint til musikken. Bandet har ikke opfundet noget nyt, men det behøver man heller ikke gøre, for at musikken skal være god. Jeg synes dog, at der mangler en sang eller to, som skiller sig ud fra de andre og som kunne gå hen og blive et radio hit. Men til dem der kan lide rock’ n’ roll med energi, så kan jeg godt anbefale denne skive. Jeg spår disse unge gutter en lys fremtid på rock-scenen!!! 

Are You One Of Us? udkom i maj 2010 via DR2/Global Music. 

    (4 ud af 6)

Lyt til The Glitterati: http://www.myspace.com/theglitterati


Kategori: Anmeldelser

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

callerock@gmail.com