Nye indlæg

Kissin’ Dynamite – Addicted To Metal

Skrevet af Calle
05-10-2010

Kissin’ Dynamite er et tysk band, der spiller klassisk hard rock/heavy metal. Bandet blev dannet i 2007 og består af Johannes Braun (sang), Andreas Schnitzer (trommer), Ande Braun (guitar), Steffen Haile (bas) og Jim Mûller (guitar). Kan det tænkes, at bandet har taget deres navn fra AC/DC sangen af samme navn (fra deres ”Blow Up Your Video” cd). 

Addicted To Metal er bandets anden udgivelse. (Debuten ”Steel Of Swabia” udkom i 2008). Jeg har ikke hørt forgængeren, men hvis den er oppe på samme niveau som denne cd, så skal jeg helt sikkert ud og finde den. Som sagt er der tale om klassisk hard rock/heavy metal og inspirationen ligger helt klart i 80/90’erne og bands som f.eks. Iron Maiden, Judas Priest, Hammerfall, Edguy, Accept og Skid Row er blevet spillet på disse unge tyskeres værelser. Addicted To Metal har roteret en del på mit anlæg og de sange der lyder bedst i mine ører er ”Supersonic Killer”, ”Hysteria”, ”We Want More”, ”Why Can’t You Hear Me” (cd’ens power ballade) og titel nummeret ”Addicted To Metal”. I sidst nævnte medvirker Udo Dirkschneider (U.D.O. og Accept)  Derudover synes jeg Kissin’ Dynamite’s cover version af Damn Yankess’ ”High Enough” er rigtig god. De har formået, at få en super god power ballade lavet om til et mere rock-agtigt nummer og dermed givet sangen deres eget præg. Alt i alt er der god nerve og energi på denne cd og generelt set er der ingen dårlige sange. Der er fuld power på fra start til slut og man fristes til at sætte cd’en på repeat og bruge yderligere 51 min. på lidt metal. 

Trods den unge alder hos bandets medlemmer, så synes jeg de virker meget velspillet og de sprudler af spilleglæde. Jeg spår dem en god fremtid, hvis bare de får den rette eksponering. Jeg er i hvert fald meget imponeret over Addicted To Metal og kan varmt anbefale den. Jeg synes det er fedt når bands ikke følger ”moden”, men derimod spiller rock, som de selv kan li’ den. Og det er jeg sikker på Kissin’ Dynamite gør!!!! Efter min mening er Kissin’ Dynamite et af de bedste tyske bands der er kommet frem de seneste år. 

Addicted to Metal er produceret af bandet selv i samarbejde med en producer trio fra Flensburg kaldet Elephant Music. De var også med inde over bandets forrige cd ”Steel Of Swabia”. 

     (5 ud af 6)

Lyt til Kissin’ Dynamite: http://www.myspace.com/kissindynamiterocks


Kategori: Anmeldelser

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

callerock@gmail.com