Nye indlæg

Ryan Roxie - Imagine Your Reality

Skrevet af Jacob Jørgensen
29-04-2018
Imagine Your Reality er et soloalbum fra Ryan Roxie. Ryan kender man vel mest fra Alice Cooper, men han har også været med i følgende bands: Casablanca, Slash Snakepit, Candy, Electric Angels, Gilby Clarke, og Dad’s Porno Mag.

Musikken herpå er et mix af Alice Cooper og Enuff Z Nuff. 2 bands jeg på hver sin måde er meget vilde med. Jeg kan ikke rigtig finde ret meget på lineuppen, så den springer jeg over. Men kan da nævne Ryan spiller guitar, synger, og mon han ikke har været lyrik og sang forfatter? På sangen California Man medvirker Robin Zander fra Cheap Trick.

Pladen består af 10 numre, hvor af første nummer er en ret kort sag. Jeg vidste ikke helt, hvad jeg skulle forvente af udspillet. Det er en skive der på ingen måde er dårlig, men den er heller ikke mega suveræn. Vi er mere ovre i det middel.

Sangene "California Man", "Look Me In The Eye" og "Hearts In Trouble" er mega fede numre. Mere i samme klasse ville ha løftet albummet. "Nevermind Me" og "God Put A Smile Upon Your Face" er 2 ok numre. Resten herpå holder desværre ikke helt samme klasse. Det er lidt for meget rutsjebane op og ned over denne udgivelse.

Kan du godt lide hans arbejde i diverse bands, som han har spillet i, så tjek om dette er noget for dig.
 
Imagine Your Reality udkommer 25. maj via Cargo Records UK.
 
(3½ ud af 6)
 
Besøg Ryan Roxie på Facebook her.

Kategori: Anmeldelser

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

callerock@gmail.com