Nye indlæg

Steelmade - The Stories We Tell

Skrevet af Calle
05-05-2018
Steelmade er et rock band fra Schweiz, som blev dannet i 2015. Allerede året efter udgav de debutalbummet ”Love Or A Lie”. Nu er de så ude med deres andet album, som har fået titlen The Stories We Tell. Bandet består af Paul Baron (vokal), Jadro B (guitar) og Joe Williams (trommer).

The Stories We Tell består af 12 numre og stilen vil jeg betegne som hard rock med lidt afstikkere i forskellige retninger. Så måske bør jeg kalde det alternativ hard rock. F.eks. er der det udemærkede nummer ”Ashes Over Waters”, som lyder lidt hen i retning af Backyard Babies med en lidt punket stil. Og titlenummeret ”The Stories We Tell” kan godt minde lidt som noget stille Metallica fra ”Load” og ”Reload” tiden. Der bliver både leveret nogle rimelig ”hårde” sange som ”Desire And Love” og ”Deal With The Devil”. Sidst nævnte høre til blandt mine favoritter. Men der er også de mere stille sange som ”Trial And Tribulation”. Så der er en ok variation i sangene. Udover ”Deal With The Devil” og ”Ashes Over Waters” så vil jeg fremhæve en sang som åbningsnummeret ”Remember When (A Piece Of Contemporary History)”. Denne sang afveklser lidt i tempo og fungere godt som album åbner. Men efter min mening er albummet som helhed ikke overbevisende. Dertil er der for mange middelmådige sange.

Abummet er indspillet, mixet og masteret af Kai Stahlenberg og så har bandet selv produceret det. Lyden er fin nok og den overordnede produktion er helt ok. Det er selve sangene der halter lidt. Der er noget udmærket guitarspil hist og her og vokalen er god og går klart og tydeligt igennem på hele albummet.

Personligt er jeg ikke faldet i svime over dette album. Der er som sagt et par sange der træder lidt frem, men overordnet set synes jeg albummet er på det jævne. Altså kan det ikke blive til mere end en middel karakter. Hvis du finder interesse i rock musik fra de lidt mere ukendte kanter, så kan du godt give albummet et lyt.
 
The Stories We Tell udkom 30. marats via Fastball Music.
 
(3 ud af 6)
 
Besøg Steelmade på Facebook her.

Kategori: Anmeldelser

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

callerock@gmail.com