Nye indlæg

Lance Lopez - Tell The Truth

Skrevet af Calle
06-05-2018
Tell The Truth er det nyeste solo album fra den amerikanske blues rock guitarist Lance Lopez. Allerede som 14 årig spillede han på diverse lokale barer i New Orleans, Louisiana. Og som 17 årig var blev han hyret af Johnnie Taylor, som han var på tour med i 6 måneder. Herfter blev han hyret som frontmand i soul/blues musikkeren Lucky Peterson's band og her blev han i 3 år. Lance udgav sit første solo album ”First Things First” tilbage i 1998 og herefter er det blevet til yderligere 4 solo studie albums og et par live albums. Derudover har han udgivet 2 albums med bandet Supersonic Blues Machine, som vi tidligere har anmeldt her på siden.

Tell The Truth består af 11 sprøde blues rock sange, hvor de 10 af dem er skrevet af Lance selv. Sidste sang (som er skæring 2 på albummet) er coververison af John Lee Hooker's ”Mr. Lucky”. Jeg kendte ikke den oprindelige version, så måtte lige finde den på nettet. Lance levere en fuldt ud godkendt version af sangen. Der er et rimelig godt tempo i stort set alle sangene. Det er faktisk kun i næst sidste sang ”Blue Moon Rising” at tempoet for alvor sættes ned. Albummet har alt hvad et fedt blues rock album skal have. Lækkert guitar spil, sprøde soloer, slide guitar, back-up sangere, som giver en gospelagtig feeling, en solid rytme sektion og ellers bare gode melodier som får lytteren til at rocke med. Jeg vil ikke fremhæve enkelte sange, da jeg synes alle sangene er gode og de fungere godt som en helhed.

Jeg har ikke noget info på hvem der spiller på albummet, udover Lopez selv. Men de musikkere der spiller gør det i hvert fald rigtig godt. Og Lopez selv spiller en rigtig god blues guitar. Derudover passer hans stemme perfekt til genren. Lyd og produktion er som den skal være. Albummet er indspillet over en periode på 3 år og det er foregået i Los Angeles med Fabrizio Grossi bag knapperne og som producer. Han er også en del af ovennævnte Supersonic Blues Machine, men har derudover arbejdet og spillet med rigtig mange folk indenfor forskellige genre. Her kan bl.a. nævnes Alice Cooper, Ice T, Steve Vai, Joe Bonamassa, Joe Lynn Turner, Glenn Hughes og House Of Lords.

Er du til velspillet blues rock, så bør du helt sikkert tjekke dette album ud. Personligt kender jeg ikke så meget til Lance's bagkatalog, men efter at have hørt dette album, så skal jeg helt sikkert tjekke hans tidligere udgivelser ud.
 
Tell The Truth udkom 2. marts via Provogue/Mascot Label Group.
 
(5 ud af 6)
 
Besøg Lance Lopez på Facebook her.

Kategori: Anmeldelser

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

callerock@gmail.com