Nye indlæg

Edge Of Ever - We Came With The Flood

Skrevet af Peter Letting
24-06-2018
Det tyske band Edge Of Ever er ude med deres andet album kaldet We Came With The Flood. Albummet er ude 22 juni 2018.

Allerførste indtryk de første 1.5 minut er vellyd, god produktion og klare nuancer. Men så kommer første skæring, og dermed ændrer lydbilledet sig fuldstændigt, og bliver meget mere mudret og ”mellemtone-agtigt”. Det indtryk kan jeg slet ikke ryste af mig igennem resten af skiven, om end mine ører efterhånden vænner sig til den noget mere ”dumpe” og nedtonede lyd.

Det er faktisk rigtig ærgerligt at min oplevelse af produktionen, skal ødelægge min oplevelse af musikken, men Edge Of Ever, må jo have en anden dagsorden, siden de vælger den produktion. Musikken er faktisk ganske underholdende og varieret, og kan ikke sådan rigtig sættes i bås. Der er masser af tempo og smadder-metal passager, men der er også stille overgange, gode gamle guitar rundgange, og keyboard på toppen til at runde det hele fint af.

Bandet er startet i Berlin i 2012 og består af 6 medlemmer: Minas Marston på vokal, James Smith på bas, Ralph Swan Krieger på keyboard, Julios Greco og Tom Krue på guitar, samt Lucas Freise på trommer.

Jeg har en smule svært ved at vænne mig til Minas vokal, og jeg kan ikke rigtig sætte en finger på hvorfor. Der er noget ophøjet og teatralsk over hans stemme, men jeg synes ikke han ”nailer” den 100%, men det er tæt på…

Hvis jeg skal udnævne et yndlingsnummer, må det bliver skæring 10 ”Infinite Pledges”. Fed start med masser af tempo og tilpas langt inde på skiven til at ørerne har vænnet sig til lydbilledet. Der er faktisk mange fede detaljer på albummet, som f.eks. ”Slavephone”, hvor de har anvendt lidt forskellige gamle ringetoner i starten, og vokalen er samplet med digitaliseret telefon lyd. Et sjovt, men kort lille nummer.

Jeg giver sq Edge Of Ever 4 ud af 6, og så tror jeg lige jeg må høre deres første album også. Jeg blev trods alt lidt nysgerrig på det her band
 
We Came With The Flood udkom den 22. juni via Mighty Music/Target Group.
 
(4 ud af 6)
 
Besøg Edge Of Ever på Facebook her.

Kategori: Anmeldelser

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

callerock@gmail.com