Nye indlæg

Septekh - Pilgrim

Skrevet af Jacob Jørgensen
27-08-2018
Septekh er et band fra Sverige, der spiller noget blackened death/thrash. De startede i 2008. På samvittigheden har de følgende udgivelser: "Not Quite What I Had In Mind" (EP 2009), "The Seth Avalanche" (EP 2012), "Apollonian Eyes" (EP 2013), "Plan For World Domination" (LP 2014) og nu Pilgrim( LP 2018).

Lineuppet: Staffan Persson (trommer), Patrick Ström (bas), David Wikstrøm (guitar) og Nils Meseke (vokal). (PS der er hvis pt ændret i lineuppet og nogle efternavne, men det var hvad jeg kunne finde)

Modsat forrige udspil er titlen herpå ikke stort sat op, men hedder “bare” Pilgrim. Pilgrim er deres andet fuldlængde. Det anderledes med dette udspil er sangtitlerne fraset 1 er et ord.

Angrebet på dette udspil startes med den vilde og hæsblæsende "Damned". Det er virkelig et nummer, der tager pusten fra en fra start af på den gode måde.
 
Bandet kendte jeg ikke til før aflytningen. Det er helt klart et spændende bekendskab, hvis man er til det lidt hårde metal. Hvor der er fart og brutalitet på.
Eftersom jeg er til en bred vifte af genre, er det et band, jeg har skrevet på huskeseddel næste gang, der skal købes noget ind.

Mine favoritnumre er den omtalte "Damned", "Diamonds", "Treasures" og "Pretoria". 4 perler på stribe. De andre på skiven er også suveræne men især disse 4 er jeg helt vilde med.

Det er et udspil man slår sig på, og når det hele rinder ud, er det bare trykke på play igen, og gennemhøre metalangrebet igen. Sikken en optur og overraskelse positiv vel at mærke. Nok ord herfra stort set.
 
Pilgrim udkom 24. august 2018 via Mighty Music/Target Group.
 
(5½ ud af 6)
 
Besøg Septekh på Facebook her.

Kategori: Anmeldelser

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

callerock@gmail.com