Nye indlæg

Eldorado – Golden

Skrevet af Calle
16-10-2010

Eldorado er et spansk rock band bestånede af Jesus Trujillo (sang), Nano Paramio (guitar), Cesar Sanches (bas) og Javi Planellas (trommer). Bandet bleb dannet i Madrid i 2007 og Golden er deres andet album. Første album ”En Busca de Eldorado” var kun med spansk tekster til sangene. 

Golden består af 11 sange (heraf 4 bonus sange). Første sang er ”The House Of The 7 Smokestacks”, som er den perfekte åbner. Det er en super fed rock snag og hlet klart min personlige favorit på cd’en. Herefter rockes der videre med ”The Rocket Song”, som stort set er på samme niveau som åbneren. Udover disse to sange, så er ”Free ( A Chain Reaction)”, ”The Jakarta Club” og ”Falling, Falling” blandt mine favoritter. De fire bonus sange er  spanske versioner af ”The House Of The 7 Smokestacks” (La Casa De Las 7 Chimeneas), The Rocket Song” (Porno Star), ”Atlantico” (samme titel på spansk) og ”Free (A Chain Reaction)” (La Gran Evasion). Og sangene lyder faktisk også rigtig fedt på spansk. Bandet spiller fedt og Jesus har en virkelig god stemme. 

Eldorado spiller 70’er/80’er inspireret rock ala Led Zeppelin, Whitensake, Deep Purple og Bad Company. Og man kan sammenligne dem med nyere bands som The Answer og Wolfmother. Så er du til disse bands, så kan jeg varmt anbefaleGolden. 

Albummet er indspillet i Toronto, Canada og det er produceret af Richard Chycki, som også stod for produktionen af bandets debut cd. Han har tidligere arbejdet samme med bl.a. Aerosmith, Rush og Mick Jagger. Så med ham som producer, så har bandet gjort et rigtig godt valg. 

Golden blev i første omgang udgivet i september 2009 med 9 sange, men genudgivet med de 4 spanske versioner via Bad Reputation Records tidligere i år.

     (5 ud af 6) 

Lyt til Eldorado: http://www.myspace.com/eldoradorockband


Kategori: Anmeldelser

Kommentarer

    1 

    Skriv en kommentar

    callerock@gmail.com