Nye indlæg

Moth Circus – Sideshow Sweetheart

Skrevet af Calle
16-10-2010

Moth Circus er et rock ’n’ roll band fra Stavanger, Norge. Bandet består af Johnny Olsen (sang/guitar), Alien Ken (guitar/sang), Tommy Richter (bas/sang) og Glenn Asbjørnsen (trommer).

Sideshow Sweetheart er bandets debut cd og albummet består af hele 14 sange (to af disse er remasterede udgaver fra bandets første demo). Jeg vil betegne musikken som en god blanding af The Wildhearts, Black Sabbath, Rob Zombie og Zodiac Mindwarp. Det er svært at sætte en helt præcis genre på Moth Circus. De sange på Sideshow Sweetheart der efter min mening er bedst er ”Carousel”, ”Little Lo”, ”Death Lving” og titel sangen ”Sideshow Sweetheart”. Derudover finder jeg også den Alice In Chains inspirerede sang ”Chloe Carlson” helt udmærket. Cd’en mest stille sang er ”Hello, Welcome, Sorry”, som ikke helt falder i min smag. Jeg kan normalt godt lide, når der er en stille sang eller to på en rock cd, men så skal den være bedre end denne. Selvom bandet ikke har opfundet noget nyt, så har de alligevel formået at finde lidt deres egen stil, hvilket jeg finder godt. Dog er flere af sangene lidt for ensformige og jeg vil derfor ikke give denne cd top karakter. Men alt i alt er det en udmærket rock ’n’ roll udgivelse, som sagtens kan sættes på flere gange. Det er dirty rock ’n roll !!!!

Bandet har selv stået for indspilning og produktion af Sideshow Sweetheart og det har de gjort helt udmærket. Jeg spår bandet en god fremtid og ser frem til endnu en udgivelse fra dem. Næste gang med en lille smule mere variation i sangene.

Sideshow Sweetheart blev udgivet den 28. Juni via Rocksector Records.

    (4 ud af 6) 

Lyt til Moth Circus: http://www.myspace.com/mothcircus


Kategori: Anmeldelser

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

callerock@gmail.com