Nye indlæg

Solitude - Reach For The Sky

Skrevet af Peter Letting
31-05-2019
Japanske Solitude er ude med et nyt album med titlen Reach For The Sky. Albummet er tilgængeligt 5 april 2019. Det er ikke hver dag man stifter bekendtskab med Motorhead inspireret japansk metal, men det er ikke desto mindre det som foregår i Solitude.

Et hæsblæsende tempo og mange gentagelser af de samme riffs, som dog får følgeskab af en forholdsvis varieret bas, og en meget energisk og hæs vokal.

Selvom bandet er fra Japan, så er teksterne på engelsk, men jeg må indrømme at jeg indimellem har svært ved at høre om han rent faktisk synger engelsk, grundet hans meget udprægede japanske accent og udtale, samt den meget hæse vokal, som ikke har lige meget magt i alle registre.

Bandet har faktisk eksisteret siden 1996, men denne skive er kun deres andet fuld-længde album. Bandet består af 4 medlemmer. Bassisten og forsangeren var dem der startede bandet i 1996. Bassisten kom ind i 1999 og trommeslageren i 2009. Medlemmerne er: Toru Nishida på bas, Akira Sugiuchi på vokal, Shingo Ida på guitar og Takamasa ”Mad” Ohuchi på trommer. Jeg har set et par Youtube klip med den gode trommeslager og jeg forstår sådan set godt at han hedder MAD til mellemnavn. Faktisk optræder han blot som MAD OHUCHI. Der er faktisk en ”Animal” gemt i ham. Meget underholdende med så meget energi. Det må give en fantastisk stemning til live optrædender…

Men det er ikke bare japansk støj og overlyds hastighed, som det nogle gange godt kan være fra den kant. Jeg synes faktisk at Solitude har et reelt stykke metallisk håndværk at lægge for dagen, og det er bestemt hverken kedeligt eller ensformigt, tværtimod. Jo mere jeg får lyttet, jo bedre bliver det faktisk.

Jeg tror jeg må udnævne ”Don’t Need Mercy” til mit favorit nummer på skiven. Det har lidt den samme energi som nogle af de helt store Judas Priest numre og med det tempo og den energi udladning, kunne det ligeså hedde ”No Mercy”, men det er jo bare min fortolkning. Jeg synes Solitude skal have 5 ud af 6
 
Reach For The Sky udkom 5. april 2019 via Mighty Music/Target Group.
 
(5 ud af 6)
 
Besøg Solitude på Facebook her

Kategori: Anmeldelser

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

callerock@gmail.com