Nye indlæg

Forever Still - Breathe In Colours (Dansk)

Skrevet af Lars Frosz Nielsen
01-06-2019
Gothic Metal / Heavy Metal bandet Forever Still fra København har udsendt et super godt album, efter min mening. Breathe In Colours er fyldt op med 10 velproducerede og energifyldte numre.

Det er et album der vokser for hver gang man hører det. Det er et band man virkelig har lyst til at opleve live. Majas stemme passer 100% til stilen. Det er ikke så tit at man kan opleve et skrig fra sjælen som man kan høre fra Majas mund i flere numre. Det er et album med mange følelser, og man kan tydeligt fornemme ægtheden.

Albummets tittelnummer, "Breathe In Colours", repræsenterer bandet godt og kommer hele vejen rundt i alle følelsernes afkroge.

Mikkels bas har en fantastisk lækker sound og dybde, og ligger lige hvor den skal. Runes trommer er perfekt afbalanceret og varieret. Inuuteq's guitar er så rå og beskidt det ene øjeblik og det næste så smuk og nærmest højtidelig – en sand ekvilibrist. Der er også keyboard, som nærmest er lov i genren, men det bliver aldrig for meget og er kun brugt sparsomt.

Tiden flyver når man lytter til albummet og de 36 minutter det tager kan man sagtens bruge som et power-break til at oplade energien.

Forever Still er: Maja Shining: Sang, Mikkel Haastrup: Bas, Rune Frisch: Trommer og Inuuteq Kleemann: Guitar
 
Breathe In Colours udkom 29. marts 2019 via Nuclear Blast.
 
(6 ud af 6)
 
Besøg Forever Still på Facebook her

Kategori: Anmeldelser

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

callerock@gmail.com