Nye indlæg

Soren Andersen - Guilty Pleasures

Skrevet af Jacob Jørgensen
12-09-2019
Dette er danske Søren Andersen instrumentalplade. Han er kendt fra bl.a. Glenn Hughes, hvor han her været med i 10 år, og som producer for adskellige andre, som f.eks. Mike Tramp, Marco Mendoza m.fl.

Pladen indeholder guitarlir og fed instrumental musik, hvor det nærmest virker drømmende, hvis man lukker øjnene, og bare lader sig rive med af musikken. Han får hjælp af Chad Smith (Red Hot Chili Peppers), Glenn Hughes, Marco Mendoza og Ida Nielsen (Prince).

Numrene holder sig, fraset 1 sang, omkring de 5 minutter, så det bliver ikke uendeligt og kedeligt.

Jeg må nok tilstå at instrumentalalbums ikke er det, som jeg har mest af i samlingen, og ikke det som jeg elsker mest. Jeg kan dog på trods af dette godt nyde dette til en vis grænse.

Pladen består af 10 numre. Mine 2 favoritnumre er starteren "City Of Angels" og "Bird Feeder". Til sidstnævnte kan der komme noget lokalt ind over, da videoen blev optaget i Randers Regnskov. Ham der lavede videoen kendte jeg også.

Det jeg mangler, er simpelthen noget sang, måske kunne man ha ladet Glenn Hughes synge bare på et par numre. Hvis du modsat mig elsker instrumental plader, så vil jeg anbefale dig at tjekke denne her ud også.
 
Guilty Pleasures udkommer den 4. oktober via Mighty Music/Target Group.
 
(3½ ud af 6)
 
Besøg Soren Andersen på Facebook her

Kategori: Anmeldelser

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

callerock@gmail.com