Nye indlæg

Kickin Valentina - Chaos In Copenhagen (EP)

Skrevet af Peter Letting
17-12-2019
Amerikanske Kickin Valentina har indspillet 3 nye numre på en EP, som er ude 6/12-2019.

EP’en har fået titlen Chaos In Copenhagen, og det skyldes, at den er indspillet hos Medley Studios under et ret kaotisk besøg i København, som indeholdt en aflyst koncert og vist nok lidt for meget tid til at drikke øl… Tiden i studiet blev efter sigende tildelt med meget kort varsel, og KV valgte, på trods af den korte tidsfrist og kaotiske optakt, at bure sig selv inde i studiet i 14 timer, for at optage de 3 numre.

Kickin Valentina spiller lige ud af landevejen Rock ’n Roll, vist nok også kaldet Sleaze rock, hvad det så dækker. Jeg kalder det ”bajer, babes og biler” rock, og den slags kræver ikke megen refleksion, bare et Marshall anlæg med tilstrækkelig WATT.

Jeg er ret sikker på at jeg har hørt første nummer ”Sweat” før. Om det er i radioen, eller et andet sted, kan jeg ikke sige. Det er også muligt at jeg bare ”tror”, at jeg har hørt det før, for det minder mig på en måde om ca. 400 andre rock numre i samme kategori. Dermed ikke sagt at nummeret er uinteressant eller uopfindsomt, det har bare ikke noget ekstraordinært touch.

De 2 andre numre ”Easy Rider” og ”Shake Down” kører lidt i samme rille, og det bliver aldrig rigtig spændende eller medrivende, blot endnu en sang fra de varme sydstater.

Sidste nummer er en live optagelse af ”Get ready”, som stammer fra KV’s første album ”Super Atomic” fra 2015. Jeg er ret sikker på at KV’s musik og stil passer fremragende på den slags festivaler, hvor optagelsen kommer fra. Det er ikke super kompliceret, der er oftest en god passage, som kan bruges til at skråle med på, og selve musikken og de bundsolide rock riffs, kan trækkes i dagevis uden at blive decideret irriterende. Tilsættes rigelige mængder af øl, let påklædte biker babes, samt sol og sommer, så KAN det vel ikke gå helt galt…
Men jeg kommer nok aldrig til at sætte Kickin Valentina på anlægget, sådan helt frivilligt. Dertil er det sq for kedeligt i min bog.

KV indeholder trods alt en god mængde Rock ’n Roll energi og attitude, så jeg kan nok svinge mig op på at give dem 3 ud af 6 for denne EP
 
Chaos In Copenhagen udkom 6. december 2019 via Mighty Music/Target Group.
 
(3 ud af 6)
 
Besøg Kickin Valentina på Facebook her

Kategori: Anmeldelser

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

callerock@gmail.com