Nye indlæg

Thorbjørn Risager & The Black Tornado - Come On In

Skrevet af Peter Letting
31-01-2020
Thorbjørn Risager & The Black Tornado, er ude med et nyt album 31 januar 2020 med titlen Come On In, og til den invitation, kan jeg da kun sige: Tak, som byder..!

Thorbjørn Risager & The Black Tornado er næsten pr. definition, garanter for en fed oplevelse, når man oplever dem live, hvilket jeg har gjort MANGE gange, OG igen i aften, hvor der er release party i Amager Bio.

Thorbjørn Risager & The Black Tornado har skiftet ud på guitar posten i bandet, men ellers er alt ved det gamle: Thorbjørn Risager på vokal og guitar, Emil Balsgaard på tangenter, Joachim Svensmark på guitar, Kaper Wagner på saxofon, Hans Nybo på saxofon, Peter Kehl på trompet mm., Søren Bøjgaard på bas og Martin Seidelin på trommer og percussion

Det gode ved bandet er, at de også leverer varen på deres studie albums og Come On In er ingen undtagelse. Første nummer, som er titelnummeret, har et fornuftigt tempo, som går lige i danseskoene, og man får virkelig lyst til at besøge den bar som der synges om i teksten. Der er rigeligt med drikkelse i hanerne, og alle typer mennesker tilstede, samt en juke-box i hjørnet, med din yndlingsmusik. Mon ikke den spiller, ”Den med Thorbjørn Risager & The Black Tornado”…!

Tempoet holdes oppe i skæring 2 ”Last Train”, og man må sige at toget buldrer derudaf. Thorbjørn Risager & The Black Tornado er jo nok mest af alt et blues band, men jeg kan nu godt lide de her numre hvor tempoet forceres en smule, og det ikke er så melankolsk det hele.

Og meget apropos melankolsk, hvad er så næsten mere melankolsk og eftertænksomt, end den gode gamle måne, hvilket bringer os til skæring 3 ”Nobody But The Moon”. Jeg får sådan helt sydlandsk ferie, strand og drinks stemning med starten af nummeret, men bortset fra at hovedpersonen i historien vist godt kan trænge til en ferie, så er der vist ikke meget hygge og ferie ved denne fortælling.

Resten af albummet svinger meget mellem det helt tunge blues beat og det lidt mere sydstats rockede og Thorbjørn Risager & The Black Tornado, slipper afsted med det hele.

Jeg kan kun anbefale Thorbjørn Risager & The Black Tornado, ikke mindst som live band, og eftersom de spiller PÆNT mange GIG’s hvert år, så er der ikke rigtig nogen undskyldning, vel??? Jeg giver ”Come On In” 5 ud af 6.

Come On In udkom 31. januar 2020 via Ruf Records.
 
(5 ud af 6)
 
Besøg Thorbjørn Risager & The Black Tornado på Facebook her

Kategori: Anmeldelser

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

callerock@gmail.com