Nye indlæg

Red Warszawa - Lade

Skrevet af Jacob Jørgensen
08-04-2020
10 års studiepause bliver endelig brudt her i 2020. Albummet hedder Lade og bandet er Red Warszawa. I over 30 år har de været igang med deres vilde, anderledes og humoristiske tekster. I den lange ventetid fra sidste album, har de været meget aktive på livescenen.

Skiven indeholder 20 numre, hvor en del forskellige emner tages op i både helt korte og lidt længere sange. Nej man skal hvis ikke være af den sarte sjæl, for at høre dette.

I dette tilfælde giver det god mening, lige berøre nogle af emnerne. Her bydes på "Dildoparty For Mænd", "Fuck Fuglene", "Sweden Rock 2011", "Peter Madsen" (ja ham med ubåden), "Husblas" der går på Metallicas Whiplash. Det hele er god humor, og faktisk en fornøjelse at lytte til. Dejligt med et band der skiller sig lidt ud, og så oven i købet på dansk.

Jeg har igennem tiden hørt lidt her og der, men har aldrig set dem live, de var faktisk lige på trapperne her i Randers, men det er hvis desværre aflyst som alt muligt andet pt. Der står heller ikke nogle af deres albums i samlingen.

Har du været på før hen, så burde der være god grund til at stå på Red Warszawa toget anno 2020. Jeg er efter at ha hørt dette album, faktisk blev hooked, og nu skal der investeres i deres bagkatalog og så denne her bedre sent end aldrig.

Bandets lineup er: Heavy Henning = Guitar, Lækre Jens = Sang, Morbus Crohn = Slagtøj og My Tight Ass = Bass

Dette fremragende udspil udkommer den 24. april på Gusten Fætter/Target Group.
 
(5½ ud af 6)
 
Besøg Red Warszawa på Facebook her

Kategori: Anmeldelser

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

callerock@gmail.com