Nye indlæg

The Boy That Got Away - Colossus

Skrevet af Jacob Jørgensen
23-04-2020
Danske The Boy That Got Away er på gaden med deres 3 album, hvor de fortsætter den fede stil fra tidligere. Jeg havde fornøjelsen tidligere, at anmelde noget andet af deres materiale. Bandet er fra Aarhus, og efter 2 års intenst arbejde er de klar igen.

Hvad man får her er uforfalsket kompromisløs rock/grunge. Vild og melodisk rebelskhed.

Skiven består af 10 fede numre. Den starter med det korte nummer "I’m Afraid To Die". Derefter går det slag i slag. Mine favoritter herpå er "Chapter One", "Aftermath", "Don't Bring Me Back", "Burning Star" og "Don't Ever Change".

Forsangeren minder mig om lyden fra grunge bla Chris Cornell. Melodierne er meget fede, og gode vers og omkvæd man let kan huske, og hurtig vil elske. Teksterne cirkler rundt i tilværelsens mørke afkroge/tabuer. Store livsomvæltninger og temaet angst.

På trods af det er det ikke en super deprimerende skive, men rigtig god til samle andre op, der kæmper imod noget. Musik kan have den indflydelse, at være en heler for en. Jeg håber,at i vil støtte op om de danske bands, de her gutter fortjener støtten.

Lineup : Mathias Gregersen – Bass, Casper Simonsen – Trommer og Tim Alvin Boström – Forsanger/Guitarist. Pladen er produceret og indspillet ved hjælp af Tue Madsen.
 
Colossus udkom den 10. april 2020.
 
(5½ ud af 6)
 
Besøg The Boy That Got Away på Facebook her

Kategori: Anmeldelser

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

callerock@gmail.com