Nye indlæg

Sixth Dimension - Tabula Rasa (EP)

Skrevet af Peter Letting
29-04-2020
Et Tjekkisk band ved navn Sixth Dimension har udgivet en EP med 4 numre, og dem har jeg lyttet til.

Genren er typisk thrash / speed metal med råbe vokal, uden de store armbevægelser, udover at det hele bliver sunget på Tjekkisk og derfor totalt uvant for mit øre. Det er da meget underholdende nogle gange at høre noget helt anderledes, men jeg bliver nok aldrig fan af ”østblok” sprog.

Men der er fuld fart på musikken og de holder sig bestemt ikke tilbage. Jeg kender ikke så meget til Tjekkisk metal, og ved derfor ikke om de har en bestemt lyd eller udtryk, men jeg synes nu de lyder som om de ligeså godt kunne være fra Tyskland, eller Australien. Jeg har også forsøgt at finde en beskrivelse af bandet og medlemmerne, men da det meste af det jeg har fundet foregår på Tjekkisk, så er jeg sq ikke blevet meget klogere, udover at bandet har 4 medlemmer. Det er Bondo (guitar), Jenda (bas/sang), Spirda (guitar) og Buchy (trommer).

Jeg synes de 4 numre minder lidt for meget om hinanden og efter at have hørt dem igennem, har jeg ikke rigtig noget klart billede af, eller hukommelse om nogle af numrene. Som regel er der altid et riff, et break, en titel, eller ”et-eller-andet” der skiller sig ud, og som sidder fast efter endt lytning, men ikke rigtig her.

Så konklusionen må være, at jeg ikke har hverken noget synderligt positivt, ej heller negativt at sige om bandet og deres EP, udover at hvis man gerne vil lytte til lidt Tjekkisk råbe vokal, så er muligheden her. Jeg giver Sixth Dimension 3 ud af 6

Tabula Rasa udkom den 28. marts 2020.
 
(3 ud af 6)
 
Besøg Sixth Dimension på Facebook her

Kategori: Anmeldelser

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

callerock@gmail.com