Nye indlæg

Me & Munich - Gaslighting

Skrevet af Jacob Jørgensen
26-05-2020
Endnu et dansk udspil der er virkelig grøde i den danske musikscene. Dette band er fra Aarhus, og spiller noget alternativt rock. Eller en blanding af grunge og melodisk støjrock.
 
Bands som Foo Fighters og Alice In Chains trækkes frem. Jeg synes nu personligt, at de har deres egen udtryk, og kan ikke rigtig høre de 2 bands i deres musik.

Udspillet her er deres debutalbum, de har før udgivet EP’en "Knives Of The Sun".

Coveret er superfedt, og på den anden side uhyggeligt. Forestiller en kvinde, der er druknet/faldet i vandet. Man har tit hørt om folk, der er blevet væk, og pludselig dukker op, fordi gasserne trækker dem op til overfladen. Deri ligger noget af titlen helt sikkert.

Men den kan også forklares med, hvordan vi som mennesker, er i stand til at manipulere, og så tvivl hos hinanden. Hvor man tvivler på sig selv, vores sanser og mister vores fornemmelse for virkeligheden.

Værket her er super smukt på en side og super mørkt og sørgmodig. Men det mister aldrig håbet, og dette værk kan være problemløsende, for folk der står i problemer.

Skiven består af 10 numre. Det lykkes ikke at finde noget, som jeg ikke kunne lide. Men der er pt 2 numre, som jeg er mere vild med, end andre uden de andre numre mister klasse. Favorit sangene og favorit stemningerne er klart "Radical" og "The Worst In Me".

Der er en fed stemning og en fed vokal herpå, der virkelig passer som fod i hose til musikken.

Lineup: Jan Steiniche (vokal og guitar), Michael Tagesen (lead guitar og kor), Jonas Erik Borja (bas og kor) og Andreas Linnemann (trommer og producer)

Jeg kan klart anbefale jer, at investere i dette værk, man finder hele tiden noget nyt i musikken.
 
Gaslighting udkommer 19. juni 2020 på streaming og primo juli på vinyl via Cloudy Water Records.

Kategori: Anmeldelser

Kommentarer

  • #1
  • Dianna Munch
    26-05-2020 13:03
    Tommelen op 👍


1 

Skriv en kommentar

callerock@gmail.com