Nye indlæg

Rain - Polish To Make Things Shine (EP)

Skrevet af Calle
30-05-2020
I februar udgav det danske band Rain deres første EP. Den har fået titlen Polish To Make Things Shine. Bandet består af fem unge gutter fra Københavns området og de er Andreas Hougaard (vokal og guitar), Adam Scavenius (trommer), Rasmus Bernth Davidsen (guitar), Lars Münster (bas) og Oscar Prins (keys).

Bandet spiller melodisk indie pop/rock og deres inspiration er hentet i 80’ernes new wave, synth wave og britpop. Det er normalt ikke en genre jeg personligt lytter specielt meget til. Men jeg synes det er nogle flotte sange bandet har indspillet og melodierne er lette at gå til.

Polish To Make Things Shine består af 4 sange, som trods de gode melodier lyder en smule for ensformig for mine ører. Åbningsnummeret ”Snowblind” er efter min mening den bedste sang på EP’en. Den er lidt oppe i tempo og jeg synes omkvædet er rimelig fængende. I sang nr to ”Metropolitan Heart”, sættes tempoet lidt ned. Sangen minder mig på en eller anden måde om det engelske band The Verve. I tredje sang ”Uncanny” sættes tempoet atter lidt op. Sangen har en fængende melodi og det er efter min mening den næstbedste sang på EP’en. Sidste sang hedder ”Solitaire”. Denne sang fanger ikke helt min opmærksomhed, som de første tre sange gør.

Musikken bliver spillet godt og vokalen passer rigtig godt til genren. Hvis jeg ikke viste bedre, så kunne jeg godt foran ledes til at tro, at bandet var britisk. Så de har efter min mening en meget international sound.

EP’en er indspillet hos Heyman Studios i Brønshøj, og efterfølgende er den mixet i det legendariske Boulevard Recordings i LA. Lyden er som den skal være.

Alt i alt synes jeg det er en god EP Rain har udsendt og jeg kan godt forestille mig, at de med lidt held kunne få noget radio airplay både her i landet og uden for landets grænser. Så er du til indie pop/rock, så giv bandet et lyt.
 
Polish To Make Things Shine udkom 7. februar 2020.
 
(4 ud af 6)

Kategori: Anmeldelser

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

callerock@gmail.com