Nye indlæg

Æterbrand - Æterbrand (EP)

Skrevet af Jacob Jørgensen
29-06-2020
Første udgivelse fra københavnske Æterbrand består af en ret lang EP på næsten 40 minutter.

Da jeg så mailen med udgivelsen, og så på hvor lang tid hvert numre varede, havde jeg mine forbehold på forhånd. Heldigvis blev jeg positivt overrasket.

Stilen der spilles kan vel bedst betegnes, som noget eksperimenteret rock.

EP'en består af 4 numre, hvoraf sidste nummer er på dansk. Dette udspil er ikke som så meget andet. Det er noget for sig selv. Det vil for lytteren kræve, at man giver det tid. Men så vil man også kunne finde en masse skønne momenter her på. Man siger jo også, at jo længere en plade er om at sætte sig, jo mere langtidsholdbar kan den være. Men det er jo ikke fordi, at man ikke med det samme, finder noget man er vild med.
 
For den byder fra første lyt på noget, den udfordrer dig, og er ikke bare ud af landevejen musik. Det er afvekslende, afdæmpet, og har til tider nærmest trommer, som kunne være på et døds, black metal udspil. Det er spin i de trommer til tider. Jeg har ikke noget favoritnummer pt, men ser det som en helhed.

Det er et fremragende udspil fra de 4 gutter. Lineup: Emil Brix (vokal og guitar), Anders Davies (guitar), Jonathan Bunch (trommer) og Johan Bæksager (bas).
 
Æterbrand EP udkom den 21. marts 2020.

Kategori: Anmeldelser

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

callerock@gmail.com